Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 722 kJ / 2 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,30 g |
Tuky | 83,73 g |
Vláknina | 17,34 g |
Cholesterol | 586 mg |
Sodík | 6,71 g |
Sůl | 16,66 g |
Sacharidy | 420,08 g |
Postup přípravy
Krok 1: Program těsto.
Krok 2: Vytvarujeme housky, rohlíky, uzly atd.
Krok 3: Potřeme vajíčkem a pečeme cca 20 minut při 180°C.
Zveřejněno 13. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sádlové uzly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83ng
Moje poznámka
Sádlové uzly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83ng
Nejnovější recepty
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z mangoldu s cizrnou
Přidáno před 3 hodinami
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 5 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 21 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno 6. 4. 2025 12:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 13 minutami
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Hana84 před 56 minutami
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 1 hodinou
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 2 hodinami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
trdlo před 3 hodinami
Krtkův dort na plechu
gabikka před 5 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 6 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 7 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 8 hodinami
Tématické fráze:
sádlové housky,
sádlové koule,
sadlove placky,
domácí sádlové housky,
houska uzel,
pečené uzle,
uzle,
pečeme uzly,
sádlové moučníky,
vajica plnena,
housky špagetka recept,
recepty domácí sádlové housky,
housky uzle,
těsto uzly,
domácíuzle,
recept na uzly,
domácí uzle,
recept na domácí sádlové housky,
jak udelat z testa uzel,
recept na uzle
Suroviny:
mléko,
vejce,
sádlo,
sůl,
cukr,
mouka polohrubá,
droždí čerstvé
Komentáře (5)