Suroviny
Porce: 20 - 26 (dva malé bochánky)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 052 kJ / 3 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,27 g |
Tuky | 130,09 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 500,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bochánek M.Š.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZpN
Moje poznámka
Bochánek M.Š.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZpN
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 32 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
jak vařit vejce aby nepraskly,
nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek,
vaření vajec aby nepraskly,
nejlepsí bochánek,
jak dlouho péct bochánek,
jak dlouho se peče bochánek,
bochánek s olejem,
bochánky,
jak upéct bochánek,
aby vejce nepraskly,
recepty pro mš,
recepty cz.m,
jak uvarit vajicka aby nepraskly,
bochánek s rozinkami,
nejlepší bochánek velikonoční,
jak se pece bochanek,
pečeme bochánek,
jak varit vajicka aby nepraskly,
aby vejce při vaření nepraskly,
recpty cz m
Suroviny:
mouka hladká,
tvaroh,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
vejce,
prášek do pečiva,
olej,
mléko,
rozinky,
rum,
ovoce kandované,
kůra citronová,
sůl,
lupínky mandlové
Komentáře (9)