Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 894 kJ / 6 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,50 g |
Tuky | 406,94 g |
Vláknina | 12,92 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,85 g |
Sacharidy | 640,12 g |
Postup přípravy
Krok 1: Šlehačem vyšleháme celá vejce s cukrem do husté pěny. Lehce vmícháme smíchanou mouku s práškem do pečiva a ořechy. Upečeme na plechu s pečícím papírem.
Krok 2: Listové těsto rozdělíme na polovinu, každý díl rozválíme a upečeme na obráceném plechu.
Krok 3: Krém: Z mléka, mouky, cukru a vanilkového cukru uvaříme kaši. Do vychladlé zašleháme máslo nebo Heru, přidáme trochu rumu.
Krok 4: První plát upečeného vychladlého listového potřeme polovinou krému, přiklopíme ořechovým plátem, rozetřeme zbytek krému a nahoru druhý plát listový. Povrch můžeme pocákat čokoládou.
Zveřejněno 14. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémeš z dvojího těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PjoW
Moje poznámka
Krémeš z dvojího těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PjoW
Nejnovější recepty
Brokolicové nočky
Přidáno před 6 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a vejci
Přidáno před 16 hodinami
Moje zelňačka s uzeným masem a pikantní klobásou
Přidáno před 17 hodinami
Sladký chlebík z mrkve a jablka
Přidáno před 18 hodinami
Polévka z červené čočky s krupicovými noky
Přidáno před 18 hodinami
Těstoviny se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Luxusní a rychlý makovník: Na vláčný a kyprý moučník je potřeba kvalitní mák, jemnost dodá smetana a bohatší chuť máslo
Pět nejoblíbenějších pomazánek na každý den: Připravte si k rychlé svačině či večeři tuňákovou, avokádovou nebo česnekovou
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Donuty s Lotus polevou
Neregistrovaný před 2 minutami
Pudinkové hvězdičky
Neregistrovaný před 4 minutami
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
Neregistrovaný před 14 minutami
Nejúžasnější buchty od babičky
Perta31 před 15 minutami
Vepřové na houbách
Neregistrovaný před 18 minutami
Houbová gulášovka
Neregistrovaný před 23 minutami
Babiččiny zelňáky
Neregistrovaný před 23 minutami
Jednoduchý chléb pro začátečníky (světlý)
Neregistrovaný před 23 minutami
Makové rolky (šneky)
Neregistrovaný před 24 minutami
Segedínský guláš
Neregistrovaný před 25 minutami
Tématické fráze:
krémeš,
kremes z listoveho testa,
kremeš na plech,
kremeše z listového těsta,
kremeš řezy,
jugoslávský krémeš,
výborný krémeš z listového těsta,
francouzky kremes,
kremeš recept,
jugoslavske rezy,
kremeš z lístkoveho těsta,
francouský krémeš,
řezy kremeš,
kremeš řezy z listového těsta,
kremese,
krémeše z lístkového těsta,
krémeš jugoslavsky,
krémež,
těsto na kremeš,
zákusek kremeš
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
ořechy mleté,
prášek do pečiva,
těsto listové,
mléko,
mouka hladká,
cukr krupice,
tuk hera,
cukr vanilkový,
rum
Komentáře (21)