Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazole v bešamelové omáčce

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucasinka Lucasinka

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Udelame si hustou besamelovou omacku (na masle osmahnout hladkou mouku, zalit mlekem). Krok 2: Omacku okorenime oblibenym korenim a vmichame proplachnute a okapane bile fazole.
Nechame prohrat a podavame s volskym okem a treba uzeninou. Krok 3: Osvedcene koreni je muskatovy orisek, mlety kmin, koriandr a trocha chilli, ale fantazii se meze nekladou.

Zveřejněno 15. 4. 2010

Poznámka autorky Lucasinka

Podavala jsem s vegetarianskymi parky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazole v bešamelové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jYml

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazole v bešamelové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jYml

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Lucasinka snad určitě ano. Mi se ten recept líbí. Já to dělám naopak, povařím fazolky a pak udělám zákletku. Tak jak píšeš ty, dělám rajskou a koprovku. Je pravda, že se lépe provaří mouka tím tvým způsobem;-):yes::yes:

nejde mi vlozit fotka, snad se to umoudri :-(

Tématické fráze:
fazole recepty, fazole, babicovy dobroty recepty 22.5.2010, top recepty omáčka z fazolí, fazolové lusky v bešamelové omáčce, omáčka café de paris, fazolky v bešamelu, fazolová omáčka, fazole s bešamelem, omáčka café de paris, fazole omáčka, bešamelová omáčka recept, zapečené fazole s bešamelem, omáčka café de paris recept, fazolová omáčka recept, omacka z fazolovych lusku z besamelu, fazolky s bešamelem, jak se dela besamelova omáčka, zelene fazolky s besamelem, besamelova onacka s fazolkami

Suroviny:
fazole bílé, mouka hladká, máslo, mléko, ořech muškátový, kmín celý, chilli

Přidat fotografie receptu