Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas na jarní zelenince s rýží a parmazánem

Hodnocení receptu je 5,0 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

k.radulka k.radulka

Snadný

Suroviny

Porce: 1 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 540 kJ /
368 kcal
Bílkoviny37,00 g
Tuky24,45 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy0,02 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu osolíme, opepříme, posypeme tymiánem- sušeným. Krok 2: Osmahneme na teflonové pánvi s olivovým olejem, můžeme nahradit máslem, kdo nemá rád olivový olej. Krok 3: Rybu vyndáme a na výpeku osmahneme zeleninku, podlejeme trochou vody a chvilinku podusíme pod pokličkou tak, aby zeleninka zůstala na skus křupavá. Krok 4: Na talíř dáme rýži, na ni zeleninku se šťávou a na ni rybu. Posypeme strouhaným parmezánem.

Zveřejněno 16. 4. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas na jarní zelenince s rýží a parmazánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dqnq

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas na jarní zelenince s rýží a parmazánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dqnq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Dnes jsme dělali s přítelem na oběd a byla to vyloženě mňamka! Teda až na mírně přesolenou rybku, ale to je individuální háček :-D Jinak dnešní rýže vařená ve vývaru byla jednou z nejlepších, jakou jsem kdy jedla. Jen nechápu, že mě to nenapadlo dřív :-D Přidávám i foto ;)

Rybičky máme radi ;-):-D Bodík +8;-)

Asi to dneska udelam, vypada to vyborne a ryby mame radi. Posilam bodika. :yes::-p

Mi se to taky líbí, já mám pangase ráda a dělám si ho úplně všelijak:-D, už mi někdy dochází inspirace.;-):yes:

Hezký recept :yes::yes:, i když já pangase moc nemusím, takže dám raději nějakou mořskou rybu. To co radí Drobek (oliv.olej+máslo) občas dělám např. u základu na polévky.;-)

;-)Přidám maličké doporučení, skombinovat máslo s trochou olivového oleje. Má to máslovou chuť, ale snese vyšší teplotu.
Ale recept je to náramný, přidávám zcela zasloužený BOD a kytičku k tomu.:-K

Dobrá rybka:-p:yes:+3

:yes:

Tématické fráze:
pangasius s rýží, ryba s ryží, parmazanova ryze, recept ryba s rýží, pangasius rýže, ryba s rýží recept, dietní ryba, ryba pangas, ryba rýže, ryba s parmazánem, parmazánová rýže recept, recept pangasius rýže, recepty s parmazánem, dietní recepty z rýže, pangas nejlepší recepty, top recepty - kuřecí s parmazánem, podle nejlepších kuchařů, pangasius recepty s rýží, recepty ryba s rýží, ryba rýže recept, recept ryby s rýží

Suroviny:
rýže basmati, vývar zeleninový, pangasius, směs jarní mražená, olej olivový, sůl, pepř, tymián, sýr parmazán strouhaný

Přidat fotografie receptu