Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dášina vinná klobása

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaruna18 Jaruna18

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 723 kJ /
1 368 kcal
Bílkoviny72,94 g
Tuky100,50 g
Vláknina15,10 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 4,12 g
Sůl10,00 g
Sacharidy38,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli a pórek nakrájíme na kolečka, papriku na čtverečky. Poklademe do pekáčku, nejdřív cibuli a pak pórek s paprikou. Krok 2: Stočíme klobásu a položíme na zeleninu. Postříkáme trochu vodou a dáme péct. Krok 3: Před koncem pečení pokapeme trochu kečupem a položíme na klobásu plátky salámu a sýra a necháme ještě dopéct.

TIP: Jak připravit vinnou klobásu

Zveřejněno 19. 4. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dášina vinná klobása

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pjyw

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dášina vinná klobása

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pjyw

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Prosím, jak dlouho se to má asi péci?? Zvolna? Děkuji.

je to moc moc dobré,ale bojím se je koupit - brzy se to kazí :-?:-(8-(:-):-):-):-):-):-)

Taky musím přidat koment. Dnes to budu dělat už potřetí, je to výborné. Já klobásu skládám v rámci zjednodušení tak jak mi přijde pod ruku, naskládám prostě rovné kousky a mezi to zeleninu, přidávám rajčata a navrch místo salámu slaninu. Je to prostě vynikající. Moc děkuji za recept :yes:

VYNÍKAJÍCÍ ! ! ! ! ! !Ted jsme dojedli,nedala jsem tam papriku,neb manžek ji nejí,ale i tak to bylo super.Určitě to nedělám naposled.Dávám bodík a fotečku.:-K:-K:-K:-K

Super:-O:-)ukládám a posílám bodík:yes:

To musím vyzkoušet,hned si to vytisknu.

isahu,dík za fotky,máš to super:yes::yes:Jsem ráda,že se Ti to povedlo a že chutnalo.:-K

supr supr supr a ještě ke všemu zdravé.zelené fazolky je Přírodní inzulín.Výborné pro diabetiky.www.evča.seznam.cz

Vypadá to mocinky dobře a chutně a ty krásné fotky;-):-K

naprostý úspěch spolu se šťouchanými bramborami :yes:, děti měly boule za ušima, manžel mlčky odešel od stolu - při jeho konzervatismu jsem si nebyla jistá reakcí - vrátil se s nášupem a rozzářeným úsměvěm :-D...posílám zasloužený bod a dík...a dovolila jsem si přidat fotky ;-)

Zajímavý nápad, vždycky klobásy jen peču na pánvi, děkujiiii :yes:

Jarunko, já posílám plus, protože kvalitu vinné klobásy jsem objevila teprve nedávno a měla u nás úspěch.;-):yes::yes: Jo a tohle vypadá na moc dobrou mńamku:-p:yes:

To vypadá náramně, a koukám ani jsi smotané klobásy nespojovala špejlí. Ukládám a určitě vyzkouším. Posílám bodík:yes::yes::-p:-p

Tématické fráze:
vinná klobása recept, vinná klobása, vinná klobása recepty, recepty z vinné klobásy, recept vinná klobása, jak pect vinnou klobasu, vinné klobasy, viná klobása, vinné klobásy recept, recepty vinná klobása, recepty na vinnou klobasu, recept na vinnou klobásu, klobása recept, jak péct vinné klobásy, recepty - vinná klobása, jak upéct vinnou klobasu, vinné klobásy recepty, recepty s vinnou klobásou, jak se peče vinná klobása, recept na vinné klobásy

Suroviny:
klobása vinná, cibule, paprika čerstvá zelená, pórek, salám, sýr, kečup sladký,

Přidat fotografie receptu