Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůčkový nářez

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lenka-m

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 750 kJ /
3 525 kcal
Bílkoviny151,22 g
Tuky307,88 g
Vláknina15,05 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 1,95 g
Sůl4,50 g
Sacharidy34,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vše dáme do vody a uvaříme. Po uvaření ihned rozkrájíme bůček na slabší delší pruhy, asi 4 cm široké. Krok 2: Ještě horký obalíme ve směsi. Krok 3: Zabalíme jednotlivé pruhy do alobalu, necháme zchladit a uložíme do lednice na 7 dní. Krájíme na plátky a podáváme k pivu s chlebem, okurkou a hořčicí.

Zveřejněno 5. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůčkový nářez

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RVK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůčkový nářez

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RVK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (7)

Vynikajicí,jen tak dál:-p:yes:

To se obalí v tom prolisovaném česneku s kořením ? Nebude ho moc? Ráda bych ho vyzkoušela. Děkuji za odpověď.

manžel miluje slaninu, v krámu se mi nelíbí dnes prodávaná lisovaná ang. slanina (tu kupuji jen na vaření) a tak mu na mlsání dělám již asi 20 let tento receptík ;-) Jen to kari vynechávám, nedělá mu na žaludek dobře ;-)

tohle je opravdu vynikající,kdysi jsem to zkoušel,ale obaloval jsem to jen v grilovacím koření. ted to vyzkouším takhle.:-p

jirka canada 10. 1. 2009 18:03
mnam, dobry!!!

zeleny buk...velka vdaka...tento recept mi nejako usiel, davam do oblubenych. niekde som pocula vyraz na takyto bocik....paustik....netusim kde som to pocula, co to znamena...ale v kazdom pripade to vyskusam

zelenybuk 13. 10. 2008 16:49
Vyzkoušel jsem - je to velice dobré. jenom to čekání celých 7 dní lze zkrátit.:-D

Tématické fráze:
buckova pastika, vepřová paštika, bůčkový závin, vepřový nářez, bůčková roláda plněná mletým masem, mletá bůčková roláda, domácí bůčková paštika, paštika recept, domácí nářez, bůčková roláda s mletým masem, bůčkový dort, studený bůček nářez recept, bučkova rolada mleta, bučkova roláda za studena plněná mletým masem, bůčkový, vepřová paštika-recept, vepřový nářez recept, domaci bučkový závin, studený nářez z vepřového masa recept, cesnekovy veprovy narez

Suroviny:
bůček bez kosti, česnek, pepř, bobkový list, sůl, pepř, koření kari, paprika sušená sladká, koření grilovací, omáčka worcesterová, olej, paprika sušená pálivá

Přidat fotografie receptu