Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchá domácí zmrzlina

Příprava domácí zmrzliny je snadná a rychlá. Ovoce jen rozmixujete se smetanou a cukrem a dáte zamrazit. Pochutnat si na ni můžete jen tak, nebo ji můžete nazdobit čokoládovými hoblinkami či použít do zmrzlinového poháru.

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jaamamka

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min bez doby mražení

10 min (10 min příprava, bez doby mražení)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Rozmixujeme ovoce se smetanou ke šlehání a cukrem. Krok 2: Až bude konzistence tak akorát, dáme ji zmrazit do mrazáku. Krok 3: Při podávání můžeme zmrzlinu posypat hoblinkami čokolády nebo polít kupovanou čokoládovou polevou.

TIP: Jak na domácí zmrzlinu

Zveřejněno 28. 4. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednoduchá domácí zmrzlina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k2Ex

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednoduchá domácí zmrzlina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k2Ex

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (29)

Delavam jinou zmrku - tato mi prijde nevyrazna.:-Q Ja si na zacatku svarim 1 dcl vody se 2 lzicemi cukru a az to vychladne, pridam rozmixovanou hrst ovoce a zaliju pulkelimkem smetany.

Marek Laboš 7. 6. 2015 20:08
Vždyt to je divný není tu co má všechno mýt za věci kolik toho dát atd naprd

Vanička tvarohu ,kelímek zakys.smetany ,2lžíce cukru,1 vanilkový cukr vše ušleháme a dáme do formiček zamrazit můžeme přidat kakao nebo jahody rozmixované a máme míšu jahodového nebo kakaového.;-)

Kulik té smetany a cukru? 18. 1. 2014 12:19
:-)

Eliška: Souhlasím :-))

Žůžo! Nejsnažší a nejlepší zmrzka kterou jsem kdy dělala a jedla. Dík :yes:. :-) :-p ;-) :-K :-D :-)) A to jsem ještě dítě :-p

Budu zítra zkoušet. Snad se povede a bude chutnat :-)). Díííky za recept :yes:!

bylo by to dobré kdyby se to nesrazilo;-(

Správně se mixuje zvlášť ovoce a zvlášť smetana, pak se to teprve lehce smíchá.Můžete přidat i žloutky šlehané do pěny nebo tvaroh.Pak dáme zmrazit.

Je to dobré , ale váhala jsem a přemýšlela jsem kolik tam mám dát ovoce a smetany .. Bylo by lepší kdyby ste tam příště napsala kolik čeho má být :) :-!

vaši zmrzlinku jsme už vyrobily a byla moc dobrá děkujeme za recept.:-)) :-p :-D

jo zmrzka je prima urcite ji udelam az prijedou vnoucatkajanaduchna@seznam.cz

Kráása :-p hned bych si dala :-p určitě udělám dcerce :yes:

zmrzka byla výborná už když jsem jí mixovala, má poměrně jedouvatou barvu, což v prodejnách nenajdete, ale je z pravého červeného rybízu. Já jsem ji ještě přecedila aby tam nebyla zrníčka, co kdyby někdo doma namítal,že??? takže výborný a tady nejjednodušší recept. Dávám plus:-*

doporučuji použít zmrzlé ovoce a máte zmrzlinu hned :-)

Tématické fráze:
recepty na výrobu zmrzliny, tvarohová zmrzlina míša recept, recept na výrobu zmrzliny, výroba domácí zmrzliny-recept, domaci zmrzlina misa, výroba zmrzliny recepty, domácí zmrzlina z tvarohu, výroba zmrzliny, jak vyrobit zmrzlinu, domácí vanilkova zmrzlina bez přístroje, výroba zmrzliny recept, jak se dela domaci zmrzlina, zmrzlina recept, domácí banánová zmrzlina bez přístroje, zmrzlina z červeného rybízu, zmrzlina míša, citronová zmrzlina recept, citronová zmrzlina, zmrzlina recepty, zmrzlina míša recept

Suroviny:
smetana ke šlehání, cukr, maliny, jahody, banán, borůvky, zdobení čokoládové

Přidat fotografie receptu