Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 896 kJ / 1 648 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,31 g |
| Tuky | 55,54 g |
| Vláknina | 27,95 g |
| Cholesterol | 339 mg |
| Sodík | 2,78 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 181,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na olivovém oleji osmažíme cibuli a po chvíli přidáme jehněčí maso, přidáme 500 g brambor, mrkev, celer a petržel. Podlijeme vodou, přidáme kukuřici a sekaný špenát a dusíme.
Krok 2: Když zelenina změkne, přidáme smetanu a nakrájený balkánský sýr.
Zveřejněno 30. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlík albánský
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rl3L
Moje poznámka
Kotlík albánský
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rl3L
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 12 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 16 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 18 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 7 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 7 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 8 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 8 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 8 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 9 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 11 hodinami
Tématické fráze:
balkánský kotlík,
jehněčí kotlík,
kotlíkové recepty,
albánský salát,
jehněčí v kotlíku,
recepty z kotlíku,
recepty do kotlíku,
recepty albánské kuchyně,
albánský chléb,
albanske jidla,
recept na kotlík,
recept na albanske jidla,
recepty albánský chléb,
albánský chleba,
albánské rybí recepty,
kotlik recept,
recepty jehněčí kotlík,
albánská kuchyně,
balkánský kotlík recept,
recepty na vaření v kotlíku
Suroviny:
maso jehněčí,
brambory,
cibule,
mrkev,
celer,
kořen petržele,
kukuřice,
špenát,
smetana,
sýr balkánský,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (9)
Škoda, že recept má tak málo bodov
Občas se dá jehněčí koupit, ale v malých městech prý jen o velikonocích a o vánocích