Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Damienuv dezert

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Milena a Damien

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 315 kJ /
1 270 kcal
Bílkoviny10,89 g
Tuky80,05 g
Vláknina5,37 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 144 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy123,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smichame suroviny na kokosovy krem, za staleho michani uvedeme k varu, varime 5min. Krok 2: Take suroviny na zele smichame, a za staleho michani privedeme k varu, odstavime (nevari se). Krok 3: Misticky na dezert naplnime do pulky zele smesi, nechame ztuhnout (ca 30min), polevkovou lzici pridame kokosovy krem az jsou plne po okraj, a ozdobime strouhanou cokoladou.

Zveřejněno 1. 5. 2010

Poznámka autora Milena a Damien

maniokovy skrob, agar a japonsky caj v lahvi se prodavaji v asijskych obchodech, nebo pres internet.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Damienuv dezert

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lRrl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Damienuv dezert

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lRrl

Marie

Komentáře (3)

Někde jsem četla, že tapioková mouka se dá nahradit kukuřičným škrobem. Nevím, co je na tom pravdy ale poznám to o víkendu :-D

to musi byt dobre(mnam):-p:yes::yes:

Pěkné :yes::yes:+

Tématické fráze:
japonský dezert, japonské dezerty, japonský desert, japonský dezert recept, kokosový dezert, tapioca recept, japonské deserty, japonske dezerty recepty, miny dezerty, japonske moučniky, japonské dezerty recept, tapioca, dezerty z kokosového mléka, japonsky dezerty, recepty japonské dezerty, recept na japonský dezert, japonský moučník, dezert z kokosového mléka, kokosovy krem z kokosoveho mléka, maniokový škrob recepty

Suroviny:
mléko kokosové, smetana, voda, cukr moučkový, cukr vanilkový, škrob, kokos, čaj zelený, čaj zelený, agar, čokoláda

Přidat fotografie receptu