Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zámečtí kuřecí rarášci

Zámečtí kuřecí rarášci by se mohli jmenovat spíše hospodští, protože se jedná o kuřecí maso v pivním těstíčku. Nicméně ať už je název jakýkoliv, nemění to nic na faktu, že je to výborná rychlovka, která se hodí i na rautové stoly jako chuťovka.

Hodnocení receptu je 5,0 (60×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bohuna

Snadný

Doba přípravy 230 min Doba přípravy: 220 min Doba tepelné úpravy: 10 min včetně doby naložení masa

230 min (220 min příprava + 10 min tepelná úprava, včetně doby naložení masa)

Suroviny pro 5 porcí

5porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 138 kJ /
989 kcal
Bílkoviny132,93 g
Tuky21,41 g
Vláknina2,20 g
Cholesterol 534 mg
Sodík 2,15 g
Sůl5,16 g
Sacharidy62,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z mouky, Solamylu, vejce, piva, sójové omáčky, hořčice a koření vypracujeme hladké těsto, do kterého naložíme na nudličky nakrájené maso. Krok 2: Necháme alespoň 3 hodiny odležet. Krok 3: Kousky masa vkládáme lžící (i s trochou těstíčka) do rozehřátého oleje a usmažíme po obou stranách.

TIP: Jak smažit zdravěji

Zveřejněno 1. 5. 2010

Poznámka autorky Bohuna

Dá se ze všech druhů masa. Vepřové maso je nutné nechat odležet trošku déle.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zámečtí kuřecí rarášci

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vQGV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zámečtí kuřecí rarášci

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vQGV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Dcera 2 roky di rarášky zamilovala na první dobrou. Sice místo piva tam šla smetana, ale i přesto je to bombové. Děkuji za super recept :)

Výborná a snadná rychlovka, určitě doporučuji. :-K

Výborné. Včera k obědo-večeři s bramborem a domácím hlávkovým salátem. No nebe v hubě !:-):-D:yes::yes::yes:

:-)<3:yes::-K

Výborný recept,:-K opravdu to byla mňamka, <3 kterou si určitě zase někdy zopakuji.:yes::-)

výborný recept, dělala jsem z králičího masa a chutnalo všem...,:-Q

Děkuji za inspiraci. Jistě výborný pokrm. Vyzkouším... :yes::-K

Poznám a stále chuti ked nemám pivo tak dám mlieko a pol.lyžici alkohol.Ak mi zostane cestíčko tak nakrajam 1/2cm cibulu a máme aj pre vegetarianov.:yes:

Dneska jsem uvařila k obědu a všem moc chutnalo. Děkuji za výborný recept!

výborné, robím už roky, ale múku a pivo tam nedávam...:-):yes:

tak raráška si ukládám a jistě vyzkouším:yes:;-)+1

:-p mooooc výborný!!!! Doporučuji :yes:

Znám :-p :yes: Dělám nejraději z kuřecích prsíčků. Je to mňamka. :-p Ivulinka máš krásné fotečky. :yes: Posílám +4.

Díky:-)

Bohunko, tví královští rarášci královsky chutnají, dovoluji si Ti sem dát pár foteček jako důkaz, že jsem je skutečně vařila. Bodík posílám a děkuji za recept:-K

Tématické fráze:
kuřecí rarášci, rarášci z vepřového masa, krůtí rarášci, veprovy rarasci, kuřecí rarášci bez piva, rarášci, kuřecí rarášci recept bez piva, smažení kuřecí rarášci, vepřoví rarašci, rarášci recept, kuřecí rarášky, vepřové rarášky, testo na rarasky, smažení rarášci, kuřecí rarášci recept, krůtí rarašky, vepřové rarášci, recept na rarášci z vepřového, recepty na kuřecí rarašci, kuřecí rarášek

Suroviny:
řízky kuřecí, mouka hladká, hořčice plnotučná, solamyl, omáčka sojová, sůl, pivo světlé, koření oregáno, vejce, olej

Přidat fotografie receptu