Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bábovka piškotka

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Twiggy Twiggy

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 215 kJ /
4 115 kcal
Bílkoviny97,64 g
Tuky177,92 g
Vláknina10,38 g
Cholesterol 1,45 g
Sodík 473 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy525,51 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: První si připravíme piškoty, které vždy po dvou slepíme marmeládou a navlhčíme rumem (je to velmi dobré a hlavně nám piškoty nebudou "plavat").
Vejce, cukr a tuk utřeme do pěny. Přidáme mouku s práškem a mléko. Nakonec přidáme rozinky. Do formy rozetřeme polovinu těsta. Na těsto naskládáme těsně k sobě piškoty a překryjeme druhou polovinou těsta smíchaného s kakaem. Upečeme.

Zveřejněno 1. 5. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bábovka piškotka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ywLV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bábovka piškotka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ywLV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Teď na mne vyskočila z náhodných tato bábovka. Vypadá zajímavě, zase trochu něco jiného, vyzkouším :yes:

je báječná, jen jsem asi málo navlhčila ty piškoty- vyplavaly :-( ale příště jim dám více napít a bude o.k. :-*

Martina.m: Piškoty se musí namočit, jinak nebudou držet v bábovce a budou se sunout nahoru. Takže káva je správná volba ;)

je možné piškoty nenamáčet, nebo je namočit do kafe? (nemám rum) :-S:-D

recept super,dávám bodík!Jen jsem piškoty nenamočila a oni vyplavali:(škoda příště dám na vaší radu a nebudu poslouchat chlapa!!!!

diky

:-D:-D...PRášekDOPEČiva...;-)

co je prdopec ??

Dnes jsem tuto bábovku upekla dětem a musím ohodnotit velkým úspěchem!!!:yes::-p
Doporučuji!!

Katko, nejsem autor, ale ne!!! ten tuk jen nechat změknout a pak šlehat;-)Já bych nejdříve zloutky s cukrem a pak přidala ten tuk, ale opravdu nejsem autor.

Katerina Jelenova 12. 5. 2010 12:21
Chci se zeptat: tuk rozehřát nebo nechat vcelku? :-S a třít rovnou s vejci a cukrem nebo až poté přidat? Díky za odpověď.

AniCiz: Dobrá poznámka, kokos se do těsta nepřidává, nevím kde jsem k němu přišla :D Ale určitě s ním můžeme pro změnu vysypat formu :)

:-):yes:

A kdepak byl ten receptík, když jsem se po obědě snažila něco upéci;-):-D, tak si uložím na další víkend:-!:yes: bodík posílám:-K

:yes:vypadá lákavě,ale hledám,kam se poděl ten kokos...je v těstu,nebo se dává na vysypání formy?:-?

hezky:yes::yes::yes:

To vypadá velmi svůdně:-p Dávám první bodík:yes:

Tématické fráze:
bábovka piškotka, piškotka, piškotka bábovka, hrnková piškotová bábovka, piškotová bábovka s kakaem, piškotová bábovka bez tuku, piškoty namočit v rumu, kuchařka piškotka, piskotka bez cukru, bábovkapiškotka, babovka s piskoty, piškotová bábovka, hrnková buchta, jak upéci piškotovou bábovku, piškotová buchta hrnková, bábovky piškotka, bábovka bez tuku, rozehřátým cukrem bábovka, piskotka bez vajec, dava se do babovky piškoty

Suroviny:
piškoty, vejce, máslo, cukr, mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, mléko, marmeláda, kokos, rozinky, rum

Přidat fotografie receptu