Guláš Samuraj z Budapešti
Kolik masa, tolik cibule, to je zákon guláše. Výtečný hovězí guláš, který nezabere mnoho času přípravy a potěší kdejakého strávníka. Přidáním feferonky mu dodáte správný říz. Ideálně podávat s pečivem nebo brambory.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 800 kJ / 1 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,38 g |
Tuky | 8,51 g |
Vláknina | 27,20 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 3,07 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 137,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Maso a cibule musí být v souladu ne na váhu, ale na objem.
Pokud bude někdo dělat jinou váhu, než je uvedena, tak prosím neporušte pravidlo, jaká hromádka masa, taková hromádka cibule.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 12. 2015 16:05
30. 12. 2015 16:03
13. 11. 2015 19:50
17. 9. 2015 01:18
14. 11. 2014 16:54
Ešte ma napadla jedna myšlienka. Prečo ľuďom vadí, že niekto niečo vie, veď naučiť sa nové poznatky môže každý a v každom veku.
14. 11. 2014 14:06
Ak skutocne nerozumiete po slovensky (zrejme prvý prípad na Toprecepty.cz), tak sa ani nedivím, ze Vase recepty sú plné kulinárskych a nielen kulinárskych omylov.
Snazil som sa to napísat zrozumitelne, ale ak tomu nerozumiete, tak Vám to napísem aj po cesky...
14. 11. 2014 12:30
14. 11. 2014 12:24
13. 11. 2014 22:30
2. Keby ste žili v krajine, ktorá je výrobcom najväčšieho množstva sektu na svete (nazvime ho radšej šumivé víno, pretože sekt je nemecký a piť sa skutočne nedá, dokonca sme ho skúšali dať do varenia a museli sme to vyhodiť) a kde sa pije skutočne pri každej príležitosti temer od rána (tu sa to rozumie cca 11:30), tak by ste asi nedoporučovali tento nápoj ku gulášu.
Už ste skúsili zapíjať Vepřo, knedlo žinčicou?
23. 9. 2014 14:00
20. 2. 2014 13:07
11. 2. 2014 16:19
dávám
14. 2. 2013 23:31
2. 10. 2010 17:10
5. 9. 2010 09:35
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 17 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 19 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 19 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 12 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 29 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 38 minutami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou
mibrix uvařila před 1 hodinou
Vepřová kýta se žampiony
PetraCy uvařila před 2 hodinami
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 4 hodinami
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 12 hodinami
Kuřecí špízy
gabikka uvařila před 15 hodinami
Sekaná
.Bramburka. uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Franz Kafka byl vegetarián, miloval čočku nakyselo a zelenou špaldu. Každé sousto dvaatřicetkrát žvýkal a zemřel hlady
Jak nakrájet větší množství cibule krok za krokem. Jde to rychle a bez slz
Deset odpovědí na nejčastější otázky na téma guláš. Poradíme vše, co potřebujete vědět, aby váš guláš byl perfektní
Další recepty
Tématické fráze: samuraj recept guláš samuraj samoraj samuraj hovězí samuraj omáčka samuraj samuraj guláš samuraj omacka pikantní samuraj recept samuraj gulas s hranolkama jak se dela samuraj samuraj z hovězího masa samoraj gulas veprove nudlicky samuraj masový samuraj samuraj s hranolkama recept na samuraj hovězí samuraj recept vareni samuraj
Suroviny: hovězí zadní, cibule, olej, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, kečup sladký, voda, feferonka
Guláš Samuraj z Budapešti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8Jz
16 názorů