Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedinský guláš z hovězího srdce

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Suroviny

Porce: 1 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 459 kJ /
588 kcal
Bílkoviny29,21 g
Tuky40,62 g
Vláknina6,17 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,53 g
Sůl3,88 g
Sacharidy23,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na lžičce oleje si orestujeme cibulku a na ní na kostičky nakrájené srdce. Krok 2: Chvíli restujeme, přidáme červenou papriku a zalejeme vodou. Použijeme tlakový hrnec. Krok 3: Dusíme asi 20 minut, pak otevřeme, přidáme zelí, uzavřeme a dusíme ještě 20 minut. Krok 4: Po otevření tlakového hrnce přidáme masox, popřípadě dosolíme a zahustíme 1dcl Ramy Cremefine, ve které rozkvedláme lžičku celozrnné mouky. Krok 5: Podáváme s celozrnným poečivem.

Zveřejněno 4. 5. 2010

Poznámka autorky JanaDorazinova

Ráno jsem věděla, že budu dělat klasický segedin pro zbytek rodiny a přemýšlela jsem, jak si upravit srdce. A tak mne napadlo, že to není špatný nápad a fakt jsem se docela s chutí nacpala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Segedinský guláš z hovězího srdce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WPYX

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Segedinský guláš z hovězího srdce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WPYX

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Jani. Segedýn je u nás pravidlo. Ale tohle bych si netrouf. Ale jak znám tebe. NYNÍ ANO. +bodík 6

JANI SOUHLASÍM ;-)

meya.z tož já vám to příště uvařím z celého kravského srdce:-)):-D:-))!! Děkuji;-)

ahoj Jani, opět úžasný recept, tak příště o něco víc porcí a my příjdem :-p, mňam:yes::yes::yes:, taky bych si hned dala

Aničko Kocikova, no, foto na tom tmavém talíří nic moc, ale jídlo to nebylo špatné;-)

JANI,tak jen malinko pro mě můj manžel to nejí,tak segedín nevařím:-(a táááááááááák ho mám ráda:-8

:yes:Tady vidím,že je spousta způsobů,jak vařit z vnitřností.Rodinka to moc nechce,pořád jenom vepř a kuře:-D,no budu si je muset naučit a tobě Jani další bod:-K

Ahoj Janičko:-KMoc hezká fotka:yes:já to dělávám z vepřových srdíček,hovězí u nás bývají málo kdy;-)Měj se heky:-D

Jani čůůůs!!! No, vzoreček..:-(, já to dělám jen pro sebe.:-S

JANI,TAK KDE MÁM VZOREČEK:yes:HNED BYCH SI DALA:-))

Tématické fráze:
segedínský guláš recept, segedinský guláš z hovězího masa, recept na hovězí srdce, hovezi sekedyn, hovězí srdce recept, segedin z hoveziho masa, segedýnský guláš z hovězího, jak upravit hovězí srdce, segedinskygulas. sk, kravske srdce recepty, hovězí srdce recepty, segedinský guláš s hovězího masa, hovězí srdce na guláš, guláš z hovězího srdce, hovězí srdce, segetynsky gulas z hivezihi, recepty na segetynsky gullas, hovezi segedyn, segetinskýhovězí guláš, recepty segedínský guláš z hovězího masa

Suroviny:
srdce hovězí, zelí kysané, paprika sušená sladká, olej olivový, mouka celozrnná, rama cremefine, masox, cibule, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu