Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ježci s dvojím krémem

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jaamamka

Náročný

Doba přípravy 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

15 min (15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 18

18

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 209 kJ /
1 723 kcal
Bílkoviny18,00 g
Tuky127,00 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 165 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy122,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smetanu na světlý krém necháme přejít varem a odstavíme. Vložíme do ní na malé kousky nakrájenou bílou čokoládu a za stálého míchání ji necháme zcela rozpustit. Krok 2: Krém necháme v ledničce přes noc zatuhnout. Stejně si připravíme i tmavý krém. Krok 3: Sušenky rozložíme na pracovní plochu. Oba krémy přendáme do cukrářských sáčků s hladkou trubičkou a střídavě je nastříkáme na jednotlivé sušenky jako bodliny. Ježky uložíme do chladna a necháme zatuhnout. Krok 4: Před podáváním můžeme sušenky ještě lehce poprášit kvalitním hořkým kakaem.

Zveřejněno 5. 5. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ježci s dvojím krémem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MZkB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ježci s dvojím krémem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MZkB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

:yes:uloženo..a bodík

Tak to by fakt chtělo foto!! Úžasný recept!:yes:

Škoda, že není fotečka. Ale recept je hezký;-)

To by mohlo vypadat hezky ;-):yes:

Tématické fráze:
dort ježek postup, krémový dort ježek foto, nepeceny jezci, ježci z máslových sušenek, dort ježek foto, sušenky ježci, cukrářský ježek, ježci ze sušenek, bílkový ježek, jezky cukrarsky, jezky cukrarsky, ježek s krémem, ježci sušenky, bilkove ježci, dort ježek fotografie, nepečený krémový dort ježek, máslovy jezek, dezert ježek, ježci desert, recept na bílkové ježky

Suroviny:
smetana ke šlehání, čokoláda bílá, smetana ke šlehání, čokoláda hořká, kakao hořké

Přidat fotografie receptu