Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelení roláda

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lenka-m

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 316 kJ /
3 422 kcal
Bílkoviny276,11 g
Tuky245,44 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 1,73 g
Sodík 3,31 g
Sůl8,40 g
Sacharidy25,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra, slaninu, cibuli umeleme, osolíme, přidáme ostatní koření a žloutek. promícháme. Pokud je směs řídká, přidáme strouhanku. Krok 2: Odleželé maso odblaníme, vykostíme a rozřízneme naplocho. Takto připravený plát potřeme nádivkou, srolujeme a režnou nití pevně obvážeme. Krok 3: Hotovou roládu ještě prošpikujeme slaninou a dáme do pekáče s rozpuštěným máslem. Až maso zrůžoví, podlijeme.

Zveřejněno 5. 3. 2008

Poznámka autorky lenka-m

Podáváme s bramborami nebo s rýží.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jelení roláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qkG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jelení roláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qkG

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
roláda z jeleního masa, jelení hřbet, recepty z jelena, jeleni hrbet recepty, jelení maso recepty, jelení maso, jelení hřbet recept, recepty jelení hřbet, pečená jelení roláda recepty, rolada z jeleni kyty, srnčí plecko, jelenni rolada, roláda z králíka, recepty jelen, recept jelen, recepty z jeleního krku, rolada z plecka, hovezi kyta s nadivkou online, srnčí kýta recepty, receptz

Suroviny:
maso jelení, slanina, cibule, máslo, játra, slanina, cibule, sůl, žloutek, majoránka, květ muškátový, ořech muškátový, strouhanka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu