Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čtyřpatrové řezy

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jannushka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 25 min

60 min (35 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: na velký plech

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 532 kJ /
4 907 kcal
Bílkoviny126,68 g
Tuky238,06 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 1,39 g
Sodík 1,23 g
Sůl3,22 g
Sacharidy559,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Podle návodu na obalu uvařte oba pudinky a nechte je zchladnout. Krok 2: Mezitím udělejte těsto: žloutky utřete s cukrem doběla. Mouku smíchejte s práškem do pečiva a postupně přidávejte k žloutkové směsi. Nakonec vlijte olej a mléko a poté vmíchejte do tuha ušlehané bílky. Krok 3: Těsto přelijte do vymazaného a hrubou moukou (já vysypávám kokosem - krásně to provoní kuchyň) vysypaného plechu. Na syrové těsto dejte oba pudinky, na střídačku je přendavejte lžící. Pečte při 180°C dvacet až 30 minut. Krok 4: Nechte zcela vychladnout, potřete směsí ušlehané smetany a zakysané smetany a zasypejte podle libosti (kokos, čokoláda, granko, lentilky).

Zveřejněno 11. 5. 2010

Poznámka autora Jannushka

Recept je z časopisu Albert, jen se po něm zaprášilo :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čtyřpatrové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VvYB

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čtyřpatrové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VvYB

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Řezy znám pod názvem "Havaj řezy", protože je nahoře nastrouhaná tyčinka Havaj. Přidávám bod a foto:yes::-K

Dneska jsem hledala nějaký nápad na nedělní buchtu a toto byla výborná volba.Je výborná a všem chutná.Dávám 10 bodů:yes:;-)

Vynikající, kdo se ptal na recept, dostal odkaz na tuto stránku :-)

Markéta 6. 2. 2012 09:11
Děkuji :-)

Jannushka 5. 2. 2012 18:00
Markéta: dobrý den, ano, normálně na velký :)

Markéta:

Markéta:

Markéta 5. 2. 2012 17:12
Dobrý den,

na jak velký plech to prosím děláte? 30x40cm? Díky :-)

Taky ji dělávám a je výborná, nahoru strouháme margotku a to je pak úplná paráda :-p

Vyzkousim, posilam bod. :yes::-)

znam a je fakt vyborny! :yes: Nkedy pridavam do pudinku ovoce a zapecu to. :-p

fotku řezu mám, ale vybil se mi foťák, tak snad dodám :-( ale pekla jsem večer.. tak nevím, jaká to bude kvalita..:-8 ale utčitě zkus, rychlý, lehký, a hlavně - VÝBORNÝ :);-)

A já si nevšimla!!:-O Jště by to chtělo foto řezu, ale to je nádhera!! Rozhodně vyzkouším.:-p:yes:

Tématické fráze:
řezy na plech nejnovější recepty, havaj řezy, řezy havaj, časopis albert recepty, časopis albert, čtyřpatrová buchta, kokosová buchta albert, albert recepty z časopisů, havaj řezy albert, kokosový řez albert, havaj buchta, tyčinka havaj, kokosové řezy albert, rezy, dort havaj, albert.cz recepty, časopisy albert recept 2010, řezy se zakysanou smetanou, kokosovo čokoládový dort albert, čokoládovo-kokosový řez albert

Suroviny:
pudink vanilkový, pudink čokoládový, mléko, cukr krupice, smetana zakysaná, smetana, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, prášek do pečiva, olej, mléko

Přidat fotografie receptu