Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí plátky v parním hrnci

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Betyna

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí prsní nebo stehenní řízky mírně naklepeme a posypeme kořením. Položíme do nejspodnějšího patra parního hrnce. Krok 2: Oloupané a na kostičky nakrájené brambory dáme do středního patra. Máme-li kvalitní rané brambory, nemusíme loupat - stačí pořádně umýt a nakrájet i se slupkou. Krok 3: Zapneme parní hrnec na 30-40 minut, podle toho jak moc máme naplněná patra. Krok 4: Třetí patro, naplněné čerstvou nebo mraženou zeleninou přidáme až 15 minut před koncem paření, aby zelenina nebyla moc měkká.

Zveřejněno 14. 5. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí plátky v parním hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NOPN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí plátky v parním hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NOPN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (1)

Díky za recept parní hrnec mám a receptu je málo.:yes::yes::-K:-K:yes:

Tématické fráze:
recepty v parním hrnci, kuřecí maso v parním hrnci, kuřecí v parním hrnci, kure v parnim hrnci, kuřecí plátek v parním hrnci, kuřecí řízek v parním hrnci, rizky v parnim hrnci, kuřecí řízky v parním hrnci, kruti maso v parnim hrnci, top recepty v parním hrnci, parní hrnec recepty, řízek v parnim hrnci, kuřecí prsa v parním hrnci, kuřecí játra v parním hrnci, kureci prso v parnim hrnci, jak nakrájet prsní řízky, kuřecí stehenní plátek, kure parni hrnec, kuřecí prsa v páře, kuřecí maso v páře

Suroviny:
maso kuřecí, zelenina, brambory, koření,

Přidat fotografie receptu