Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas po mlynářsku

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Metlos Metlos

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme 5 lžic hladké mouky, papriky, soli, pepře, kmínu a bylinky. Pangase osušíme a obalíme ve směsi. Na pánev dáme máslo a rybu na něm osmažíme z obou stran. Podáváme s bramborami.

Zveřejněno 16. 5. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas po mlynářsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LZXj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas po mlynářsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LZXj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (6)

Jednoduché, rychlé, chuťově výborné :-p

:-K:yes:

Jednoduchá a moc chutná úprava ryby. Posílám fotku a bodík. :yes:

výborný :yes:

Dnes jsem mimo jiné dělala tuto nezkazitelnou klasiku. :-p Dovoluji si přidat obrázky...:-) a plus.

Škoda že tu není foto.

Tématické fráze:
rybí file po mlynařsku, filé po mlynářsku, pangasius po mlynářsku, ryba po mlynarsku, pangas, játra po mlynářsku, špagety po mlynářsku, pangasius recepty, pangas recepty, amur po mlynářsku, filety po mlynářsku, amur na přírodno, filet po mlynářsku, pangasius po mylnářsku, pangas po mlymářsku, recepty z pangase, pangas na přirodno, veprova jatra po mlynarsku, pangasius po mlynářsk, přírodní pangas

Suroviny:
pangasius, mouka hladká, paprika sušená sladká, sůl, pepř, kmín celý, bylinky, máslo, brambory, pažitka

Přidat fotografie receptu