Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 983 kJ / 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,24 g |
Tuky | 36,50 g |
Vláknina | 7,24 g |
Cholesterol | 286 mg |
Sodík | 597 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 20,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso po římsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pW2
Moje poznámka
Maso po římsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pW2
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 50 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 20 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 23 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
hovězí po římsku,
kuřecí maso po římsku,
vepřové po římsku,
hovězí maso po římsku,
cuketa po římsku,
kureci po rimsku,
kuřecí plátek po římsku,
kruti maso po rimsku,
plátek po římsku,
vepřové maso po římsku,
hovězí bůček,
kruti platek po rimsku,
hovězí maso po námořnicku,
recepte,
kruti recepte,
co uvařit z liboveho veproveho bucku,
vepřový plátek po římsku recept,
srbské roštěnky,
rychlý recept hovězí maso,
kuřecí po po římsku
Suroviny:
kližka hovězí,
bůček vepřový,
sádlo,
cibule,
česnek,
víno červené,
kečup sladký,
majoránka,
rozmarýn,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (4)