Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso po římsku

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lenka-m

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 983 kJ /
952 kcal
Bílkoviny118,24 g
Tuky36,50 g
Vláknina7,24 g
Cholesterol 286 mg
Sodík 597 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy20,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovězí maso nakrájíme na porce nebo kostky. Osolíme a opepříme. Krok 2: Nyní vepřový bůček nakrájíme nadrobno, přidáme nakrájenou cibuli a česnek a vše na sádle orestujeme. Krok 3: Vše shrneme ke straně pánve a na zbylém místě v pánvi na sádle opečeme ze všech stran hovězí maso. Krok 4: Nakonec vše promícháme a zalijeme vínem, přidáme kečup, trochu vody, koření a dusíme pod poklicí až je maso měkké a omáčka je dost hustá.

Zveřejněno 5. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso po římsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pW2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso po římsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pW2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

karel gott 26. 2. 2013 17:51
Dobrý den má žena to udělala a je to fakt bomba hmmm....:-K

tu ti maju tito nemci hocico...dva platky krasne prerastaneho bociku....ale cely kus...tak to aby som si nohy zodrala...to by si tomu neverila...

Červené, nebo bílé, vypadá to dost dobře, jen si neumím představit, ze bych rozmražovala 10 dkg bůčku, kvůli toho.:-D:yes:

tak pri tomto recepte som narazila na dost velku prekazku...chcela som si otvorit flasu cerveneho vina a ja som to nedokazala!! to je neuveritelne...a bolo vyborne chianti...dokazala som otvorit iba biele:-//, takze som podlievala bielym...dufam, ze to nevadi...kecup prijemne zahustil. inak masko taky priemer...neurazi, ale ani zas nejako prudko nenadchne.

Tématické fráze:
hovězí po římsku, kuřecí maso po římsku, vepřové po římsku, hovězí maso po římsku, cuketa po římsku, kureci po rimsku, kuřecí plátek po římsku, kruti maso po rimsku, plátek po římsku, vepřové maso po římsku, hovězí bůček, kruti platek po rimsku, hovězí maso po námořnicku, recepte, kruti recepte, co uvařit z liboveho veproveho bucku, vepřový plátek po římsku recept, srbské roštěnky, rychlý recept hovězí maso, kuřecí po po římsku

Suroviny:
kližka hovězí, bůček vepřový, sádlo, cibule, česnek, víno červené, kečup sladký, majoránka, rozmarýn, pepř mletý, sůl

Přidat fotografie receptu