Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 876 kJ / 209 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,19 g |
| Tuky | 2,02 g |
| Vláknina | 18,22 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 195 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 38,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BPoo
Moje poznámka
Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BPoo
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 20 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 4 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 6 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 7 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 8 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 9 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 9 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 9 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 9 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 9 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 10 hodinami
Tématické fráze:
telecí jazyk,
aspikový dort recept,
http prirucka. ujc.cas.cz,
http prirucka. ujc.cas.cz,
recepty se zampionama,
vepřový jazyk recept,
rozdíl mezi jalovcem a jalovčinkami,
hovězí jazyk recept,
kolik stojí hovězí jazyk,
recepty se zázvorem,
hovezí jazyk na na cibulce,
top recepty vepřový jazyk,
hovězí jazyk recepty,
pravidla pravopisu-osmažená cibulka,
omačka ze zampionama,
prirucka.ujc.cas.cz,
hovězí jazyk na cibulce,
jalovcinka koupit,
miluju jazyky,
hovězí jazyk na zázvoru
Suroviny:
jazyk hovězí,
cibule,
česnek,
žampióny,
zázvor,
vývar masový,
solamyl,
masox hovězí,
česnek mědvědí,
pažitka,
olej olivový,
sůl,
pepř celý,
jalovec,
cibule,
bobkový list
Komentáře (21)
Vzkaz pro neregistrované-toto jsou stránky o dobré mňamce a nápadech o vaření
Jenny, jalovčinky jsou vlastně jalovec, ale mladej, sbíranej dřív. Samozřejmně může být jalovec
jídlo vypadá perfekto...