Eskymo
Eskymo a Míša, dva ikonické nanuky, které inspirovaly šikovné kuchařky k vytvoření vynikajících moučníků. Pokud jste si na nich jako děti pochutnávali, pak určitě zkuste náš recept na řezy s kokosem a čokoládou.
Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 901 kJ / 5 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,49 g |
Tuky | 275,12 g |
Vláknina | 28,75 g |
Cholesterol | 882 mg |
Sodík | 633 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 622,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suché suroviny smícháme, přidáme vajíčka, mléko, olej a spojíme do hladkého těsta.
Krok 2: Vylijeme do vymazaného a vysypaného plechu.
Krok 3: Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 180 °C po dobu 20 minut.
Krok 4: Z mléka a pudinkových prášků uvaříme pudink, který necháme vychladit.
Krok 5: Mezitím vyšleháme máslo s cukrem a přidáme postupně vychlazený pudink. Všechny suroviny musí mít přibližně stejnou teplotu.
Krok 6: Nakonec přidáme a zašleháme zakysanou smetanu.
Krok 7: Na vychladlý korpus naneseme krém a ozdobně jej postříkáme rozpuštěnou polevou.
Zveřejněno 29. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Eskymo
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pk8Q
Moje poznámka
Eskymo
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pk8Q
Nejnovější recepty
Red velvet brownies s tvarohem
Přidáno před 23 minutami
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 15 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 15 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 20 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 20 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Jihočeský kočičák neboli lepenice podle Pepy Nemravy: Skvěle k němu pasuje pečená krkovice, říká kuchař
Hrnková buchta s tvarohem: Dokonale vláčný a jemně nadýchaný moučník voní kakaem a vanilkou, na přípravu je snadný
Těhotnej kuchař poradil, jak na nejlepší domácí hranolky z horkovzdušné fritézy: Dvě finty zaručí dokonalý výsledek
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
arabam před 3 minutami
Bůčkový guláš
Neregistrovaný před 12 minutami
Makový závin hrnkový
Neregistrovaný před 13 minutami
Křehké máslové sušenky
Neregistrovaný před 15 minutami
Lasagne s mletým masem bez bešamelu
Neregistrovaný před 15 minutami
Empanadas s kuřecí či tuňákovou náplní
Lucie@w před 17 minutami
Jednoduchý čočkový salát
Neregistrovaný před 19 minutami
Kremšnit
Neregistrovaný před 23 minutami
Cookies s čokoládou
Neregistrovaný před 23 minutami
Banánové ovesné sušenky
Neregistrovaný před 29 minutami
Tématické fráze:
eskymo řezy na plech,
eskymo řezy babicovy dobroty,
eskymo řezy,
eskymo,
babicovy dobroty eskymo rezy,
eskymo řezy recept babicovy dobroty,
buchta eskymo,
eskymácké řezy,
řezy eskymo babicovy,
eskymo buchta,
řezy eskymo,
moučník eskymo,
zákusek eskymo,
eskymo recept,
eskymo zákusek,
řezy eskymo babicovy dobroty,
eskymo řez,
babicovy dobroty recepty eskymo rezy,
řezy eskymo babicovy dobroty recepty,
eskimo řezy
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
prášek do pečiva,
vejce,
mléko,
olej,
kakao,
pudink kokosový,
mléko,
máslo,
cukr vanilkový,
smetana zakysaná,
mouka hrubá
Komentáře (95)