Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Provensálské placičky s rozinkami

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lenka-m

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 212 kJ /
1 724 kcal
Bílkoviny55,18 g
Tuky77,61 g
Vláknina30,60 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 1,15 g
Sůl2,46 g
Sacharidy185,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Syrové brambory oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle. Přebytečnou vodu slijeme. Krok 2: Zasypeme hladkou moukou, aby brambory nezčernaly. Krok 3: Dále přidáme 2 lžíce provensálského koření, sůl, pepř, vejce, rozinky, arašídy a vše promícháme. Krok 4: Pokud je hmota řídká, tak přidejte ještě trochu mouky. Z hmoty vytvoříme placičky, obalíme ve strouhance a usmažíme. Krok 5: Já je smažím ve fritovacím hrnci.

Zveřejněno 12. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Provensálské placičky s rozinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pqw

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Provensálské placičky s rozinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pqw

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

:-(:-)to asi bude mí chuť jako pizza?? provensálské koření tam bude dost cítit?- zatím bodík nedávám až jestli dostanu odvahu to vyzkoušet.:-))

Teda tohle si moc nedovedu představit, jak to chutná :-O

Tématické fráze:
aby brambory nezcernaly, jak uchovat oloupané brambory, aby brambory nečernaly, aby brambory nescernaly, aby nezčernaly brambory, provensálsko, brambory nezčernaly, provensálské bydlení, jak uvařit brambory aby nezčernaly, provesálské placičky, uchovat brambory aby nezčernaly, aby vařené brambory nečernaly, jak uchovat oloupané brambory ?, jak uchovat brambory aby nezčernaly, provensálské brambory, kuřecí křídla ve fritovacím hrnci, smazene kureci kridla, recepty smažené kuřecí křídla ve fritovacím hrnci, brambory aby nečernaly, nezcernaly brambory

Suroviny:
brambory, arašídy, rozinky, sůl, pepř mletý, koření provensálské, vejce, mouka hladká, strouhanka, olej

Přidat fotografie receptu