Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlokokosky

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kroupovka Kroupovka

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny

Porce: celý plech

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 301 kJ /
2 223 kcal
Bílkoviny29,36 g
Tuky151,12 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 255 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy173,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vše smícháme a tvoříme na plech mokrou lžičkou malé hromádky nebo v prstech vytvarujeme špičky. Krok 2: Pečeme v troubě při nižší teplotě do zrůžovění.

Zveřejněno 2. 6. 2010

Poznámka autorky Kroupovka

Soukromě jim říkám TRYSKOVKY

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlokokosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/krr6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlokokosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/krr6

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

vyzkoušela a vše letělo do koše je to neskutečně tvrdé no hnus
kokosky to teda vůbec chutí nepřipomíná už nikdy víc ;-(

Moje kokosky-na jeden bílek 4 dkg.cukru a 5 dkg.kokosu.Bílky ušlehám do sněhu s cukrem,přimíchám kokos a lžíci octa.V troubě spíš suším ( asi 100 stupńů).
:-)

tak jsem je udělala ted se pečou ale nějak jim nevěřim přijdou mě dost báclý v obchodě byvaji nadychané a myslim že se nepečou spiše se suši né

mile kucharinky,dlouho si zde beru inspiraci i kdyz uz pecu dost patku,jsou tu moc dobre receptiky a i kdyz jsem zde jeste nepsala,dnes mi to neda a chci prispet svoji zkusenosti k temto kokoskam,kde nektere pisete,ze ztvrdnou.naopak nepecu je pomalu,tim se vysusuji,ale naopak rychle a vnitrek zustane vlacny a jsou dlouho mekke.preji uspech.

Kokosky sice ztvrdnou uložené v chladu. V pokojové teplotě na talířku za chvíli nasají vlhkost okolí a změknou. Jsou výborné, dělám je už mnoho let.

Taky jsem je dělala podle tohoto receptu a ztvrdly mi. :-(

... asi někde soudruzi z NDR udělali chybu :-D U nás se kokosky snědí tak rychle, že ztrvdnout nestačí. Nepeču je do zásoby, ale vždy jen příležitostně :-p

proc ty kokosky tak ztvrdnou?krasne voneji,kdyz se pecou,ja je skusila uz minulej rok a tatoj tak chutnali,ze sem je delala 2krat do tydne,ale vzdy ztvrdli.nevite nekdo proc?;-(:-(

ja skousela tyto kokosky uz minuli rok ale vzdy mi hrozne ztvrdli;-(

ano, vajíčka jsou celá :-p

ta vejce se dávají CELÁ??? Jsem začátečník a chci to zkusit. Prosím o radu. :-(

HMMM,TAK TY SKUSIM :yes:

Kokosky miluju! :-*

Pěkný recept a hezké fotky. . . ale už tady jednou je. :-(

Tak to je super rychlovka a kokosky milujeme.myslím,že pošlu děti pro kokos:-K:yes:

Tématické fráze:
kokosky z celých vajec, pečeme kokosky, recepty na kokosky, jak změknou kokosky, kokosky z celých vajíček, kokosky, kokosky bez vajec, kokosky z celého vejce, kokosky z vajec, kokosky z celého vajíčka, kdy změknou kokosky, kokosky s celých vajec, jak pečeme kokosky, nejrychlejší kokosky, kokosky s vejci, kdy změknou kokosky?, kokosky z celich vajec, kokosky z vajíček, cukroví na rychlo, pečené kokosové cukroví

Suroviny:
kokos strouhaný, cukr moučkový, vejce

Přidat fotografie receptu