Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 524 kJ / 125 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,96 g |
| Tuky | 0,79 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 22,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmYK
Moje poznámka
Krůtí na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmYK
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 22 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 3 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 3 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 4 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 5 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 6 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 6 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 7 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 7 hodinami
Tématické fráze:
krůtí maso na bazalce,
krůtí prsa na bazalce,
kruti s bazalkou,
krůtí maso s bazalkou,
krůtí maso bazalka,
recepty s bazalkou,
omacka na bazalce,
přírodní krůtí plátky,
kruti přirodni platky,
krůtí maso a bazalka,
krůtí plátky na bazalce,
dušená krůtí prsa na bazalce,
bazalka recepty,
krůtí prsa s bazalkou,
bazalka na kruti maso,
krůtí recepty bazalka,
krůtí prsa bazalka,
krůtí bazalka,
vepřový plátek dušený na bazalce,
přírodní vepřový plátek na bazalce
Suroviny:
maso krůtí,
cibule,
pórek,
sůl,
paprika sušená sladká,
pepř,
olej,
máslo,
bazalka čerstvá,
brambory
Komentáře (7)