Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 524 kJ / 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,96 g |
Tuky | 0,79 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmYK
Moje poznámka
Krůtí na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmYK
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 4 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
krůtí maso na bazalce,
krůtí prsa na bazalce,
kruti s bazalkou,
krůtí maso s bazalkou,
krůtí maso bazalka,
recepty s bazalkou,
omacka na bazalce,
přírodní krůtí plátky,
kruti přirodni platky,
krůtí maso a bazalka,
krůtí plátky na bazalce,
dušená krůtí prsa na bazalce,
bazalka recepty,
krůtí prsa s bazalkou,
bazalka na kruti maso,
krůtí recepty bazalka,
krůtí prsa bazalka,
krůtí bazalka,
vepřový plátek dušený na bazalce,
přírodní vepřový plátek na bazalce
Suroviny:
maso krůtí,
cibule,
pórek,
sůl,
paprika sušená sladká,
pepř,
olej,
máslo,
bazalka čerstvá,
brambory
Komentáře (5)