Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křidýlka

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kroupovka Kroupovka

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 3

4

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 053 kJ /
491 kcal
Bílkoviny5,82 g
Tuky33,95 g
Vláknina18,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy36,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Křidélka omyjeme, osušíme, naskládáme do pekáčku a potřeme olejem s rozmačkanými stroužky česneku a posypeme kořením čubrica (komu nechutná může použít různá svoje osvědčená koření). Krok 2: Dáme do rozpálené trouby asi na 20 minut s kousky hery nebo másla. Mezitím si nakrájíme na kolečka rajčata a cibuli, které asi v polovině pečení přidáme do pekáče na křidýlka. Krok 3: Zeleninu osolíme, opepříme a posypeme bazalkou. Pečeme dalších asi 20 minut na 200°C. Podáváme s brambory.

Zveřejněno 7. 6. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křidýlka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OPEL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křidýlka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OPEL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

to bude bašta:-)

Super ingredience:-!:yes:

:yes::yes:+3

Křidýlka, čubrica, bazalka ...:-p:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
křidýlka, příprava kuřecích křidýlek, přìprava křidýlek, křidýlka recept, kuřecí křidélka v troubě, na kolik péct kuřecí křidélka v troubě, křidýlka do trouby, jak péct kuřecí kuřecí křidélka, na kolik péct kuřecí křidélka, na kolik se pecou kridelka, kridilka z trouby, jak se pečou křidýlka, na kolik se pecou křidílka, příprava kurecich kridlek, křidýlka drůbeží

Suroviny:
křídla kuřecí, rajče, cibule, česnek, koření čubrica, bazalka čerstvá, sůl, pepř, olej

Přidat fotografie receptu