Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí prsa na žampionech

Hodnocení receptu je 4,6 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

teta.verca teta.verca

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 633 kJ /
1 107 kcal
Bílkoviny245,63 g
Tuky10,67 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 583 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme rozklepaná, nasolená a napepřená kuřecí prsa. Až budou z obou stran opečená dozlatova, tak je vyjmeme z pánve a odložíme stranou. Krok 2: Do pánve vložíme orestovat nakrájenou cibuli, a na hrubé plátky nakrájené žampiony. Až se houby zatáhnou, přidáme zelené bylinky a podlejeme vodou. Krok 3: Do pánve vrátíme maso a vše společně prohřejeme. Podáváme s rýží nebo bramborem.

Zveřejněno 7. 6. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí prsa na žampionech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RPMK

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí prsa na žampionech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RPMK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

též mám ráda tuto kombinaci,kuřecí maso a žampiony:-p+1:yes:

Něco podobného dělám taky.Posílám bodík.:yes::-K

:yes::yes:

Tématické fráze:
kuřecí na žampionech, kuřecí na žampionech s rýží, kuře na žampionech s rýží, kuřecí prsa se žampiony, kureci platek na zampionech s ryzi, kuřecí maso na žampionech, kuřecí prsa žampiony, kuřecí plátky na žampionech s rýzi, kureci steak na zampionech, kureci prsa s ryzi, kureci prsa s zampiony, kureci prsa recepty, krůtí prsa na žampionech, kuřecí prsíčka na žampionech, kuřecí prsa a žampiony, kuřecí maso na žampionech s rýží, recepty kuřecí na žampionech, kuřecí plátek na žampionech, kuřecí plátky na žampionech, kuřecí prsa s žampiony recept

Suroviny:
prsa kuřecí, cibule, žampióny, sůl, pepř, podravka, pažitka

Přidat fotografie receptu