Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí divočina

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kroupovka Kroupovka

Středně náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 216 kJ /
1 008 kcal
Bílkoviny155,96 g
Tuky10,23 g
Vláknina13,30 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 602 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy39,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso odblaníme a nakrájíme na menší kousky. Krok 2: Na malé kostičky nakrájenou slaninu, či špek rozškvaříme na troše oleje a maso na něm necháme zprudka zatáhnout. Krok 3: Poté maso osolíme, přidáme cibuli nakrájenou na kostičky, česnek na plátky, podlijeme bujónem, zastříkneme vínem a přidáme všechno koření a necháme dusit. Krok 4: Průběžně podle potřeby podléváme bujónem a vínem a dusíme hodinu a více doměkka.

Hotové, měkké maso vyjmeme, vyjmeme všechno koření, šťávu zahustíme hladkou moukou a dochutíme solí, případně cukrem.

Podáváme s houskovým knedlíkem ozdobené brusinkami.

Zveřejněno 9. 6. 2010

Poznámka autorky Kroupovka

Toto je recept mého manžela, nesmím si to tedy přivlastňovat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí divočina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NY7p

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí divočina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NY7p

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
příprava divočiny, koření na divočinu, divočina na grilu, vaření z divočiny, vaření divočina, divočina na gril, maso z divočiny, maso divočina, koreni divocina, divočina-recepty, jak upéct divočinu, recepty-divocina, divočina maso, vaření divočiny, kuchařka divočina, divočína vaření, divočina na česneku, recept na směs divočina, hovězí maso recepty, divočina příprava

Suroviny:
kližka hovězí, sůl, olej, slanina uzená, bujón hovězí, víno červené, mouka hladká, cukr, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř, jalovec

Přidat fotografie receptu