Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 183 kJ / 2 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 239,96 g |
Tuky | 125,04 g |
Vláknina | 7,40 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 2,98 g |
Sůl | 7,13 g |
Sacharidy | 84,65 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborovou kaší nebo bramborem. Dělala jsem to i s pangasem (kvůli dětem) a bylo to výborný.
Zveřejněno 10. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pk9N
Moje poznámka
Zapečené filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pk9N
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 8 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 20 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 20 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
zapečené filé,
výborné zapečené filé,
recept na zapečené file,
zapečene file recept,
filé zapečené,
filé recepty,
zapékané filé,
file recept,
fílé,
recept zapečene filé,
zapečené ryby,
zapečeny file,
recepty na zapecene file,
recept file,
recepty s file,
recept na file,
recepty filé,
recepty zapečené filé,
zapečené filé recepty,
vařené filé
Suroviny:
filé,
cibule,
mouka hladká,
máslo,
žloutek,
sýr,
strouhanka,
sůl,
pepř
Komentáře (4)