Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 674 kJ / 1 356 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 205,48 g |
| Tuky | 43,21 g |
| Vláknina | 9,88 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 705 mg |
| Sůl | 1,47 g |
| Sacharidy | 31,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková z vepřového v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BP9J
Moje poznámka
Svíčková z vepřového v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BP9J
Nejnovější recepty
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 3 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 11 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohový nákyp s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Diesel před 45 minutami
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 3 hodinami
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 9 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 10 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 10 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 11 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 13 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 13 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 15 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 16 hodinami
Tématické fráze:
svíčkova z vepřoveho masa,
svíčková z vepřové plece,
svíčková z plecka,
svíčková z vepřového masa s halali,
svíčková v pomalém hrnci,
svíčková z vepřové kýty,
svičkova z vepřoveho masa a halali,
svíčková z plece,
svickova s plecka,
pomalý hrnec svíčková,
vepřové jako svíčková,
svíčková z pomalého hrnce,
vepřová svíčková recepty,
svíčková v ph,
vepřové srdce ala svíčková,
vepřové ala svíčková,
svíčková s vepřovým masem,
recepty z vepřové svíčkové,
veprove maso na svickovou,
svíčková s vepřového masa
Suroviny:
plec vepřová,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
ocet,
sůl,
šlehačka,
mouka hladká,
olej
Komentáře (19)
PS: pro úplnost receptu, kdy prováříte mouku zašlehanou ve smetaně?
Mně přijde s Halali moc slaná zkoušela jsem ji kdysi a vůbec mně nechutnala dělám jí s kořenovou zeleninou někdy když pospíchám tak dávám mraženou zeleninu pod svíčkovou
Jiřinko, prosím Tě mám pomalý hrnec, sice už dlouho, ale já v něm ještě nevařila. Moje premiéra bude v sobotu svíčková a též z vepřového masa.
Vaříš tu svíčkovou úplně stejně, jako já, bez přídavku halali. Ale to není podstatné. Já se Tě chtěla jen zeptat, jak vyděláš to maso a rozmixuješ tu zeleninu, a pak tam dáváš tu šlehačku, dáváš to zpátky do PH a tam ještě dopomalit, nebo už to doděláváš v normálním hrnci.Díky Scarlet
Svíčková je mňamka