Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 674 kJ / 1 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,48 g |
Tuky | 43,21 g |
Vláknina | 9,88 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 31,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková z vepřového v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BP9J
Moje poznámka
Svíčková z vepřového v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BP9J
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 1 hodinou
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 6 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 9 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 22 minutami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 25 minutami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 4 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 5 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 5 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 6 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 7 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 8 hodinami
Tématické fráze:
svíčkova z vepřoveho masa,
svíčková z vepřové plece,
svíčková z plecka,
svíčková z vepřového masa s halali,
svíčková v pomalém hrnci,
svíčková z vepřové kýty,
svičkova z vepřoveho masa a halali,
svíčková z plece,
svickova s plecka,
pomalý hrnec svíčková,
vepřové jako svíčková,
svíčková z pomalého hrnce,
vepřová svíčková recepty,
svíčková v ph,
vepřové srdce ala svíčková,
vepřové ala svíčková,
svíčková s vepřovým masem,
recepty z vepřové svíčkové,
veprove maso na svickovou,
svíčková s vepřového masa
Suroviny:
plec vepřová,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
ocet,
sůl,
šlehačka,
mouka hladká,
olej
Komentáře (17)