Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 530 kJ / 1 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,52 g |
Tuky | 11,42 g |
Vláknina | 28,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 7,88 g |
Sacharidy | 305,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné tortily
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LvW4
Moje poznámka
Plněné tortily
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LvW4
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 4 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 8 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 13 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 2 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 2 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 5 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 6 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 6 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 7 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 8 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 8 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 8 hodinami
Tématické fráze:
cim naplnit tortilu,
balení tortily,
čím plnit tortily,
čím naplnit tortily,
čím plnit tortilu,
plnene tortily,
jak naplnit tortilu,
roláda z tortily,
baleni tortil,
tortily,
jak balit tortilu,
jak balit tortily,
jak se bali tortily,
jak plnit tortily,
jak naplnit tortily,
bezlepkové tortily,
čím naplnit tortillu,
rolády z tortily,
jak plnit tortilu,
recept na plnene tortily
Suroviny:
tortilla,
kukuřice,
fazole červené sterilované,
salát ledový,
okurka salátová,
rajče cherry,
sýr,
kečup sladký,
jogurt řecký,
smetana kysaná,
česnek,
pepř
Komentáře (7)