Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové po selsku

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 731 kJ /
1 370 kcal
Bílkoviny143,13 g
Tuky37,79 g
Vláknina36,55 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,27 g
Sacharidy98,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kostky a na rozehřátém tuku opečeme. Přidáme nakrájenou cibuli, chvíli společně opékáme, pak osolíme, opepříme a okořeníme muškátovým oříškem. Krok 2: Zeleninu nakrájíme na kostky. Krok 3: Do hrnce střídavě skládáme vrstvu masa a vrstvu zeleniny, přelijeme polovinou vývaru a dobře zakryté dusíme v troubě asi hodinu. Krok 4: Poté přidáme na kostky nakrájené brambory se zbývajícím vývarem a dusíme dalších 30 minut.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové po selsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xGr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové po selsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xGr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Tématické fráze:
krkovice po selsku, vepřová pečene po selsku, vepřová plec pečená po selsku, pečená krkovička po selsku, veprova ohanka, maso po selsku, vepřové oháňky, pečená krkovice po selsku, vepřová kýta pečená po selsku, pečené maso po selsku, kuchrka, selská krkovice, pecena veprova kyta po selsku, kuchřka recepty, vepřové po, vepřová oháňka recept, plec po selksu, pečená krkovička po selsku,, veprova plec recept, vepřová oháňka recepty

Suroviny:
kýta vepřová, tuk, cibule, sůl, pepř, ořech muškátový, směs zeleninová mražená, vývar, brambory

Přidat fotografie receptu