Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karboš-bramboš-zeloš

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 289 kJ /
786 kcal
Bílkoviny45,17 g
Tuky31,37 g
Vláknina16,38 g
Cholesterol 96 mg
Sodík 1,72 g
Sůl4,20 g
Sacharidy74,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso na karbenátky spojíme s ostatními surovinami, vytvoříme asi 3 kusy karbenátků a osmažíme na oleji. Krok 2: Ze syrových brambor, vajíčka, česneku a ostatních surovin umícháme těsto na bramboráky a osmažíme na oleji. Krok 3: Na oleji usmažíme dorůžova cibuli, přidáme zelí s kmínem a dusíme doměkka.
Pak zahustíme smetanou, ve které rozmícháme mouku a provaříme.

Zveřejněno 27. 6. 2010

Poznámka autorky JanaDorazinova

Berte tento recept, spíš jako recesi. Nicméně, celé to bláznivé jídlo si včera uvařil na večeři můj syn a já jsem si říkala, že něco tak bláznivého tady ještě nemáme. Vím ale určitě, že to bylo výborné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Karboš-bramboš-zeloš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x2zJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Karboš-bramboš-zeloš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x2zJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

PatkovaKaterina: to budu ráda! Tady je tak stará fotka, která se mi v té době mobilem moc nepovedla, takže pokud bys fotila a povedlo se, směle přidej foto;-)

Zajímavý receptík.Při první příležitosti valím pro mleté maso a hip hip na to:-p;-):yes:

Magdi, jen pro zajímavost, já takhle zelí taky nikdy nedělala. Jen do segedinského guláše dávám záklehtku ze smetany. Taky nedávám žádnou závařku do hrachové polévky:-)):-D a můj syn ano. Klidně si ji udělá s masovými knedlíčky. No, kombinace, jak blázen, ale vždy k jídlu:-)):-D

Jó, mě příjde, že to je jednoznačně chlapská kombinace. Můj muž si to takhle kombinuje i třeba v restauraci z jídelního lístku a pak si čvachtá;-):-p ..:yes:

Mňa zaujalo to zelí. S takouto úpravou som sa ešte nestretla - myslím so smotanou. Musí byť výborné. Zdravím syna! +

kokronilla jasně, proč ne? No, myslím, že k jídlu to je;-)

Já podobně "nesmyslné" kombinace miluju a občas i vytvářím, leč zelí s bramborákama jsem ještě nezkoušela, takže výborná inspirace, tento týden mám volno, tak to uvařím rodince, ať mají zase něco nového;-)

Děkuji za bodíky:-D:-)). scarlet, synovi je 30 let, nebo teda bude 8.8. a je vyučený kuchař;-). Jeho kombinace někdy nechápu, ale pravda je, že vaří skvěle;-). I ty želvičky tvořil on. Já bych asi praskla, kdybych tohle snědla, ale on si koupil nový mobil a tak chtěl vyzkoušet foťák a poslal mi to a znáte mne:-)), proč by se ostatní taky nepodívali? Název jsem vymyslela já.:-8

:yes::-K+7:yes:

Jano,i já si toto jídlo občas udělám:-))fakt dobrý:yes:prostě každý máme různé chutě:-))+6

Jani proč recese?:-O Vždyť to jsou samé dobré věci:-p Hned bych si dala;-):yes:

:-O propána, kolik má syn let???!!!To je hotový božíhodový oběd!!!!Smekám:-p:-K

Teda fakt zvláštne:-Dale všetky tri "súčasti" tohto jedla milujem;-)Takže verím,že to bolo dobré a bolo s tým aj dosť práce:-O;-)Máš šikovného syna:yes:a dali ste tomu aj pekný názov:-))

Tématické fráze:
karboš, zelos, bramboš, masové želvičky jako karbanátky, mletý karbos se sýrem, recept na karbos, uzeninové karbanátky, kolik syrového masa se používá na vaření, co je karbos, chlapské karbanátky, zelos.cz, masové želvičky, recept karboš

Suroviny:
maso mleté, česnek, vejce, sůl, pepř, majoránka, strouhanka, olej, brambory, vejce, česnek, majoránka, sůl, pepř, mouka hladká, olej, zelí kysané, kmín celý, cibule, mouka hladká, smetana 12%, sůl, pepř, olej

Přidat fotografie receptu