Suroviny
Porce: 14 bochánků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 462 kJ / 3 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,90 g |
Tuky | 174,00 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 129 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 406,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z uvedených surovin vypracujeme na vále těsto, které naplníme jablky (posypeme skořicí a cukrem) nebo tvarohem (prý je dobrá rebarbora). Závin potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme tak na 160 stupňů asi 35 min.
Zveřejněno 3. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zatočený závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v87g
Moje poznámka
Zatočený závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v87g
Nejnovější recepty
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Přidáno před 2 hodinami
Mini tiramisu
Přidáno před 7 hodinami
Brynzové halušky III
Přidáno před 20 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno 8. 4. 2025 10:02
Andělská čokoláda
Přidáno 8. 4. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí rarášci z trouby
veronika_straka před 21 minutami
Bramboračka
david.k před 21 minutami
Holandský mletý řízek se sýrem
Vokro před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
Janet.P před 2 hodinami
Houskové knedlíky
Lubos74 před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
janickajan před 2 hodinami
Kuřecí prsa na paprice
Ivcaaa před 3 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Radka61 před 5 hodinami
Kuřecí maso v celerové omáčce
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
El.Magios před 6 hodinami
Tématické fráze:
zavin z rebarbory,
jak zatočit závin,
jak zatocit strudl,
rebarbora závin,
zatočený štrůdl,
závin s nutelou,
zatočený koláč s nutelou,
závin rebarbora,
zatočený koláč,
zatočený jablečný koláč,
listove testo zatocene,
jablkový závin,
rebarbora-závin,
zatočené buchty,
rebarbora na závin,
tvarohové buchty zatocene,
jak zatočit jablečný štrůdl,
zatocenetvarohove buchty jinak,
tvarohové těsto na závin rebarbora,
jak zatocit jablecny zavin
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
cukr moučkový,
máslo,
sůl,
mléko
Komentáře (6)