Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 054 kJ / 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 196,75 g |
Tuky | 9,00 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 15,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí kostky ve vlastní šťávě s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8rM
Moje poznámka
Krůtí kostky ve vlastní šťávě s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8rM
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 1 hodinou
Palačinky v troubě
Přidáno před 3 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 4 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 5 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 1 hodinou
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 1 hodinou
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 2 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 3 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 3 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 3 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 3 hodinami
Fazolky v sýrové omáčce
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
kruti maso na stave,
krůtí prsa s brokolicí,
kruti kostky,
kruti na stave,
krůtí prsa na šťávě,
kruti maso na stave recept,
krůtí maso s brokolicí,
krůtí s brokolicí,
krútí maso kostky,
aby brokolice zůstala zelená,
kruti kostky recept,
krůtí brokolice,
krůtí kousky s brokolicí,
krůtí prso s brokolicí,
krůtí kostky na zelenině,
aby zustala brokolice zelena,
co uvařit z krůtích kostek,
kruti prso na stave,
šťavnaté krůtí kostky se zeleninou,
jak uvařit brokolici aby zustala zelená
Suroviny:
prsa krůtí,
brokolice,
máslo,
cibule,
sůl,
pepř
Komentáře (4)