Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 149 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,86 g |
Tuky | 0,51 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 2 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 5,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Okurku i česnek nastrouháme a smícháme se zbytkem surovin. Dle potřeby můžeme rozmixovat a přidat sůl a pepř.
Krok 2: Mažeme na housky, rohlík nebo chleba.
Krok 3: Dobrou chuť
Zveřejněno 28. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tzatziky snídaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKDr
Moje poznámka
Tzatziky snídaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKDr
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 10 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 14 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 15 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 16 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 22 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 5 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 5 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 6 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 6 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 8 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 8 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 8 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 9 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 9 hodinami
Tématické fráze:
zaciky,
zazziky,
zazyky,
snídaně recepty,
originální snídaně,
czaziky,
omáčka zaziky,
zatziky,
pomazánka zaziky,
zazziky recept,
zcaziky,
recept na zaciky,
recepty zaciky,
originální snídaně recept,
zaciky recept,
jak se delaji zaciky,
recept na zazziky,
co jsou zaziky,
recepty snidane,
recept na zazyky
Suroviny:
okurka salátová,
sýr tavený,
česnek,
máslo,
mléko,
sůl,
pepř
Komentáře (4)