Pikantní kvašáky
Oblíbená konzervace okurek - kvašení - je velmi jednoduchá. Zkvasit okurky přirozenou cestou zvládne každý, kdo je připraví podle receptu. Po několika dnech si již můžeme pochutnávat na kvašácích.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 270 kJ / 65 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,52 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 5,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28,01 g |
Sůl | 70,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní kvašáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DQL6
Moje poznámka
Pikantní kvašáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DQL6
Nejnovější recepty
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 1 hodinou
Chalupářská játra
Přidáno před 1 hodinou
Jarní ptáček
Přidáno před 1 hodinou
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 4 hodinami
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Přidáno před 8 hodinami
Mini tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 58 minutami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 1 hodinou
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 2 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 2 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 2 hodinami
Barevné makronky
_Daniela_ před 4 hodinami
Jahodová zmrzlina
Ennia před 5 hodinami
Vepřové na houbách a zeleném kari
trdlo před 5 hodinami
Kuřecí rarášci z trouby
veronika_straka před 6 hodinami
Bramboračka
david.k před 6 hodinami
Tématické fráze:
lačenky recept,
láčenky,
recept na láčenky,
kvašáky,
okurky láčenky,
okurky láčenky recept,
okurky kvašky nálev,
lák na láčenky,
recept lacenky,
nálev na láčenky,
jak udělat kvašáky,
kvašáky nálev,
lak na kvašáky,
kvašáky recept,
jak udelat lacenky,
recept na kvašáky,
kvašáky recepty,
okurky kvašky,
nálev na kvašáky,
kvašak recept
Suroviny:
okurka čerstvá,
kopr,
cibule,
křen,
pepř celý,
koření nové koření,
sůl,
chilli paprika čerstvá,
česnek,
chléb
Komentáře (25)