Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sýrové řízky se žampiony

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 316 kJ /
1 271 kcal
Bílkoviny91,08 g
Tuky69,99 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 2,61 g
Sůl6,34 g
Sacharidy64,87 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny nakrájíme na kostky, spojíme vejci a utvoříme hmotu, ze které tvarujeme bochánky, které balíme v rozšlehaných vejcích a strouhance. Smažíme v horkém oleji.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sýrové řízky se žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GZ0

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sýrové řízky se žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GZ0

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Houby mám velmi ráda, připravuju je na různé způsoby, ale musím uznat, že takovou dobrotu jsem snad ještě neměla.:-p doporučuji vyzkoušet, jen jsem nedávala cibuli, zato jsem přidala uzený bok s pepřem (4 plátky) a solamil, protože mi to moc nechtělo držet pohromadě..

Já jsem vše nastrouhala, protože hmota lépe držela pohromadě a nedala jsem feferonku /kvůli dětem/, pokud je hmota řídká, je možné přidat trochu mouky, nebo strouhanky. Řízečky byly dobré, měly takovou příjemnou chuť po houbách:yes::yes::-D +

Tématické fráze:
rizky, sýrové recepty, recepty-žampiony, žampiony-recepty, syrove pokrmy, řízky recepty, recepty na rizky, syrovy rizek, portabella, recepty žampiony řízek, žampionová jídla, portabella recept, žampionové řízky, cisteni zampoionu, steakový žampion-recept, žampiony na řízek, žampiony-recept, řízek ze žampionu, smažené mega řízky, vegetariánská jídla plněné žampiony

Suroviny:
sýr tvrdý, sýr pivní, brambory, vejce, slanina, cibule, žampióny, feferonka, mouka, olej, sůl, vejce, mléko, mouka hladká, sůl, strouhanka

Přidat fotografie receptu