Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 283 kJ / 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 1,41 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 162,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brambory pana Jana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9D5B
Moje poznámka
Zapečené brambory pana Jana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9D5B
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 1 hodinou
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 7 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 3 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 3 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 5 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 5 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 5 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 7 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 20 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 21 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 21 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 22 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory,
levné zapečené brambory,
levné recepty z brambor,
brambory s oreganem,
levná jídla zapečene brambory,
brambůrky pata,
zápékané brambory levné,
zapecene bramobry,
levne brambory,
zapečené brambory levně,
levne zapékané brambory,
zaapečené brambory,
brambory pata,
zapeceny bramobry,
brambory levne,
pan brambora,
zapékané brambory syrové a vařené,
zapečené chipsy,
recept levne zapečené brambory,
zapečené bramobry se slaninou a uzeným sýrem
Suroviny:
brambory,
máslo,
sůl,
paprika sušená sladká,
koření kari,
koření oregáno
Komentáře (5)