Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 225 kJ / 54 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,52 g |
Tuky | 0,29 g |
Vláknina | 5,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve velkém kastrolu rozpustíme máslo. Přidáme cibuli, rajče, vepřové a vodu. Na mírném plameni dusíme asi 1 hodinu a půl. Namočíme fazolové (rýžové) nudle v misce dle návodu na obalu.
Krok 2: Scedíme a nakrájíme na cca 15 cm délku, nudle přidáme k masu, přidáme též chilli papričky, sůl a pepř podle chuti a dusíme asi 10 minut.
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový fing z Bhútánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BP4N
Moje poznámka
Vepřový fing z Bhútánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BP4N
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 10 minutami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 2 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 6 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 19 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 20 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 20 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 21 hodinami
Tématické fráze:
bhutánská kuchyně,
přírodní řízek s okurkovou omáčkou,
bhútán chilli,
skleněné rýžové nudle vepřovým,
vaření bhútán,
zapečené skleněné nudle,
fazolové nudle
Suroviny:
cibule,
rajče,
máslo,
plec vepřová,
voda,
chilli paprika čerstvá zelená,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)