Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 186 kJ / 4 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,90 g |
Tuky | 258,23 g |
Vláknina | 13,40 g |
Cholesterol | 1,95 g |
Sodík | 670 mg |
Sůl | 2,09 g |
Sacharidy | 364,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pruhovaná roláda s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E030
Moje poznámka
Pruhovaná roláda s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E030
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 1 hodinou
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 7 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 2 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 2 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 4 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 5 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 5 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 7 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 20 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 21 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 21 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 21 hodinami
Tématické fráze:
pruhovaná roláda s jahodami,
roláda s broskvemi,
pruhovaná roláda-recept,
roláda s broskví,
pruhovana babovka,
i-recepty.webnode.cz,
dobroty z broskvi,
roláda housenka,
roláda broskve,
broskve - dobroty,
pruhovaná roiláda,
rolada s broskvema,
housenka z rolady,
i-recepty,
broskev rolady,
rolada s broskvý,
recept na pruhovanou roládu,
nakrájená roláda na korpusu,
tvarohová roláda s broskví,
roláda s broskve
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka hladká,
kypřící prášek do pečiva,
kakao,
máslo,
cukr moučkový,
tvaroh měkký,
broskve
Komentáře (3)