Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italské bagetky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

ondavlna

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Bagetu nakrajame na kolieska dame pripiect do pekarnika, netreba to prehanat, staci par minut. Krok 2: Nakrajame paradajky na kocky, cesnak, staci po nom raz zabit, nepretlacat ani nekrajat, paradajky polejeme olivovym olejom, pridame sol, oregano, susenu bazalku, premiesame a nanesieme na pripecene bagetky a ozdobime listkami bazalky.

Zveřejněno 14. 8. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Italské bagetky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3yMM

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Italské bagetky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3yMM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

Klasická dobrota...přidala jsem jí obrázky. :-)

ano stlacit

Trošku mi není jasná věta.."cesnak, staci po nom raz zabit", je to myšleno tak, že ho máme stlačit?

Tématické fráze:
recept na italskou bagetu, italské bagetky, bagetky, recept na bagetu, jednoduché bagetky, recept bagetky, bageta s olivami, bagetky recept, italské zapečené bagety, recepty bagetky, italská bageta, recept, jak pripravit bagetu, upravit bagetu, recept na bagetky, snídaně recepty bageta, snídaně recepty bagetky, italské zapečené bagetky, italské begety, italská olivová houska, italské snídaně recepty

Suroviny:
bageta, rajče, česnek, olej olivový, sůl, koření oregáno, sušená bazalka, bazalka čerstvá

Přidat fotografie receptu