Suroviny
Porce: 8 stejků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 268 kJ / 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 162,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso na 3 hodiny do mléka a do lednice. Ztratí trochu rybiny a zkřehne.
Krok 2: Pak opláchnout a osušit. Okořenit a zprudka osmahnout na sádle.Dát do tepla.
Krok 3: Do výpeku dát smetanu, nastrouhat citronovou kůru a lehce provařit. P
Krok 4: ak kousek másla na zahuštění, kdo chce může moukou.
Krok 5: Vše spojit varem a hotovo. Mezitím se mi uvařily brambory, které jsem vařil v bujonu.
Krok 6: Ty scedíme a posypeme bazalkou a servírujeme.
Zveřejněno 23. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňák a la žraso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RPWL
Moje poznámka
Tuňák a la žraso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RPWL
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 42 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
tunak sashimi,
tuňák recept,
sashimi recept,
recepty z tuňáka,
jak okořenit tuňáka,
tunak sashimi recept,
sashimi z tuňáka,
tuňák,
tuňák obecný recepty,
podkovy z tuňáka,
tuňák recepty,
tuňák obecný recept,
příprava zmraženého tunáka,
zmrazený tuňák maso recepty,
tunak jak okorenit,
recept zmrazeny tunak,
tunák podkova,
recept tuňák sashimi,
zmražený tuńák,
příprava tunáka
Suroviny:
tuňák,
brambory,
smetana,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
citron,
petržel,
bazalka čerstvá,
salát hlávkový,
citron,
ocet
Komentáře (6)