Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Margot řezy (hrnečkové)

Vláčné řezy s typickou vůní Margot čokolády jsou jednoduché a rychlé, všechny přísady odměříme bez vážení, jen pomocí hrnku. Řezy po upečení potřeme hladkou čokoládovou polevou a posypeme strouhaným kokosem.

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Hlavacek Hlavacek

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 plech

1plech

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 741 kJ /
4 001 kcal
Bílkoviny75,86 g
Tuky123,87 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 429 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy638,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu předehřejeme na 175-180 °C. Připravíme hluboký plech a vyložíme ho papírem na pečení. Krok 2: V míse smícháme mouku s práškem do pečiva, cukr, vanilkový cukr, a nastrouhané čokolády. Přidáme mléko, smetanu, olej, vejce a vše promícháme. Krok 3: Těsto vylijeme na připravený plech, vložíme do trouby a pečeme cca 30-35 minut. Krok 4: Po upečení necháme vychladnout. Krok 5: Po vychladnutí polijeme čokoládovou polevou a posypeme kokosem nebo cukrářským zdobením.

Dokonalá čokoládová poleva

Zveřejněno 23. 8. 2010

Poznámka autora Hlavacek

Na jeden plech použijeme na odměření hrnek o objemu 250 ml.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Margot řezy (hrnečkové)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xr3k

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Margot řezy (hrnečkové)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xr3k

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (12)

Vynikající rychlovka🙂

Já jsem tento recept vyzkoušela v dopoledních hodinách 20.6.2024 /u příležitosti mých 50+ narozenin,které mám 21.6.2024 /cca v 9:05 hod. a skutečně se mi povedl/.Místo 2 ks vajec jsem dala 3 ks vajec polovinu cukru,2.5 hrnky polohrubé mouky a 1 celý prášek do pečiva+ 1 PL jedlé sody/pro jistotu/.Moučník jsem pekla v předehřáté elektické troubě 25 minut na 175°C.Foto moučníku nemám,neboť jsem ho pravdu jen vyzkoušela/ačkoliv peču velmi často/.Po upečení jsem jej dala do chladničky ztuhnout.21.6.2024-v den mým narozenin všem moc chutnal.Jana Kučabová:-K:-K:-)

Děkuji za recept! <3 doporučuji! Je výborná

Nejlepší rychlá buchta, vynikající vláčná a s čokoládou a kokosem na vrchu úplná lahoda! ????❤️

Jemný,křehký,výborný.

Super! Pekla jsem a povedly se, moc chutnají :) Doporučuji<3

Nejlepší buchta, také mám tento recept.

díky za tenhle recept, dělala jsem ho už hodněkrát a jediné, co je u mě jinak, že ještě přidám citronovou kůru :-)

Tak buchta chladne,kamarádka mi poradila,že citronová poleva je na ní nejlepší tak zachvili poleji a ochutnám,provonělo mi to krásně byt a doufám,že podle vůně bude i výtečná chut:-)

Recept vypadá úžasně,chystám se dnes podle něj buchtu vyrobit.Bezva je,že nemusím nic vážit.:yes::-D

Dneska budu dělat už podruhé. Všem moc chutná. Akorát jsem dělala bez polevy +1

Pepo, dělám naprosto stejně, je to báječné, jenom mám zlepšovák - margotky již nestrouhám, ale rozdrobím, už nejsou tvrdé, tak to jde báječně a ještě nemusím mýt struhadlo :yes::-D

Tématické fráze:
margot řezy, hrníčkové margot řezy, hrnečková buchta, řezy margot hrníčkové, hrneckove recepty, margot řezy hrnickove, margot řezy recept, hrnečkové moučníky, řezy margot, hrnečkové buchty, řezy z margotky, margot placka, hrnkove margot řezy, moučník margot, placka z margotky, hrnickove rezy margot, hrnickove margot buchta, placka z margot, hrneckova babovka, hrnečková margot buchta

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr, cukr vanilkový, prášek do pečiva, čokoláda margot, mléko, olej, smetana ke šlehání, vejce, poleva čokoládová, kokos

Přidat fotografie receptu