Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 777 kJ / 1 142 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,93 g |
Tuky | 22,99 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 568 mg |
Sodík | 433 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 181,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKMm
Moje poznámka
Letní dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKMm
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 1 hodinou
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 15 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 1 hodinou
Závin z jogurtového těsta
miklve před 1 hodinou
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 1 hodinou
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 1 hodinou
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 1 hodinou
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 1 hodinou
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 2 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 2 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 3 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 4 hodinami
Tématické fráze:
letní dort,
letní ovocný dort za studena,
letní dorty,
letní dorty za studena,
dort za studena,
želatina za studena dr oetker,
josta recepty šťáva za studena,
dorty za studena,
želatina za studena,
rychlý letní dort,
eshop.oetker.cz,
letní krém do dortu,
dorty za studena recepty,
recept na letní dort,
jogurtový letní dort,
letní dort k narozeninám,
letní jogurtový dort,
jogurtovej dort,
dorty recepty,
letni kremy do dortu
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
cukr,
marmeláda rybízová,
jahody,
rybíz,
josta,
ostružiny,
jogurt bílý,
šlehačka,
cukr vanilkový,
želatina,
rybíz,
cukr,
želatina
Komentáře (15)