Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 957 kJ / 1 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,65 g |
Tuky | 148,70 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 295 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 7,30 g |
Postup přípravy
Podávame s tarhoňou.
Zveřejněno 3. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček s tarhoňou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r90B
Moje poznámka
Bůček s tarhoňou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r90B
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 5 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 11 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí křupavé rohlíky
Neregistrovaný před 5 minutami
Dělbuchy
Neregistrovaný před 9 minutami
Jablkový koláč
L.Komrska před 54 minutami
Bramborové lokše (patenty, laty)
Neregistrovaný před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 1 hodinou
Paella Valenciana a Paella de Marisco
Neregistrovaný před 1 hodinou
Linecký moučník s ovocem
Neregistrovaný před 1 hodinou
Duo řezy s mákem a povidlovou náplní
Neregistrovaný před 1 hodinou
Jednoduchá pomazánka s avokádem a vejci
Neregistrovaný před 1 hodinou
Slané muffiny
Neregistrovaný před 1 hodinou
Tématické fráze:
ťarhoňa,
vývar s tarhoňou,
recepty s tarhoňou,
tarhoňou,
recepty z bravcoveho bocika,
tarhoňa recepty,
recept z bravcoveho bocika,
mäso s tarhonou,
tarhona s veprovym masem,
tarhoňa recept,
bůček recepty,
bocik s tarhonou,
perkelt z bucku,
bucek recept,
co je tarhoňa,
vepřové maso s tarhoňou,
vepřova roláda s tarhonou,
vepřové maso a tarhoňa,
domácí bezlepková tarhoňa,
recepty tarhoňa
Suroviny:
bůček vepřový,
protlak rajčatový,
olej,
sůl,
paprika sušená sladká,
majoránka,
mouka hladká
Komentáře (4)