Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ryba pod peřinkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

mysulka mysulka

Náročný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 25 min

45 min (20 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 203 kJ /
765 kcal
Bílkoviny73,66 g
Tuky28,75 g
Vláknina4,76 g
Cholesterol 269 mg
Sodík 969 mg
Sůl2,16 g
Sacharidy50,66 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na másle osmažíme strouhanku, necháme vychladnout a pak smícháme se sýrem. Krok 2: Rybu osolíme, posypeme kořením na ryby, obalíme v mouce, opečeme na oleji a přendáme do zapékací misky. Krok 3: Na oleji krátce podusíme nakrájenou zeleninu,osolíme, můžeme okořenit , pak ji nandáme na rybu, posypeme strouhankou se sýrem a přelijeme smetanou. Já ještě posypala uzenou paprikou. Krok 4: Zbytek zeleniny dáme mezi rybu. Krok 5: Misku zakryjeme alobalem a dáme péct do trouby asi na 20- 30 minut.

Zveřejněno 4. 9. 2010

Poznámka autorky mysulka

Podáváme s bramborovou kaší, brambory nebo i s rýží.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryba pod peřinkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wqn4

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryba pod peřinkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wqn4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

;-) Jani děkuju za pochvalu a za vyzkoušení:-):-K

Dnes byl u nas pangasius pod perinkou a je to mnamka:yes::-K

;-) děkuju za bodík a omlouvám se za fotku:-(

Tématické fráze:
jak okořenit rybu, ryba pod perinkou, jak okořenit ryby, filé pod peřinou, rybí filé pod peřinkou, filé pod peřinkou, ryba pod peřinou, ryba s peřinkou, recept ryba pod peřinou, ryba se strouhankou, ryby recepty, losos pod peřinou, ryba recepty, ryba v peřince, jak okořenit rybu recept, ryba s strouhankou, ryba pod peřinkou ze smetany a sýra, recept na ryby, recepty na ryby, recepty ryby

Suroviny:
filet z tresky, mouka hladká, koření na ryby, olej olivový, máslo, strouhanka, sýr nastrouhaný, kapie, rajče, pórek, smetana, sůl, koření grilovací, paprika sušená uzená

Přidat fotografie receptu