Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 203 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,66 g |
Tuky | 28,75 g |
Vláknina | 4,76 g |
Cholesterol | 269 mg |
Sodík | 969 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 50,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wqn4
Moje poznámka
Ryba pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wqn4
Nejnovější recepty
Špenátové karbanátky s tofu
Přidáno před 5 hodinami
Aspiková vajíčka
Přidáno před 6 hodinami
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 17 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 21 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno 10. 4. 2025 09:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na minutku
Mane22 před 22 minutami
Karlovarské knedlíky I
trdlo před 2 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
el.mencl před 3 hodinami
Čevapčiči III
el.mencl před 3 hodinami
Pomazánka z červené čočky
Mari20 před 4 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
pavlina.simr před 5 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Kaill před 6 hodinami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 15 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 16 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 18 hodinami
Tématické fráze:
jak okořenit rybu,
ryba pod perinkou,
jak okořenit ryby,
filé pod peřinou,
rybí filé pod peřinkou,
filé pod peřinkou,
ryba pod peřinou,
ryba s peřinkou,
recept ryba pod peřinou,
ryba se strouhankou,
ryby recepty,
losos pod peřinou,
ryba recepty,
ryba v peřince,
jak okořenit rybu recept,
ryba s strouhankou,
ryba pod peřinkou ze smetany a sýra,
recept na ryby,
recepty na ryby,
recepty ryby
Suroviny:
filet z tresky,
mouka hladká,
koření na ryby,
olej olivový,
máslo,
strouhanka,
sýr nastrouhaný,
kapie,
rajče,
pórek,
smetana,
sůl,
koření grilovací,
paprika sušená uzená
Komentáře (3)