Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bavorské klobásy v listovém těstíčku

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jitka a Vlastik

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie442 kJ /
106 kcal
Bílkoviny8,68 g
Tuky7,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na vále rozválíme listové těsto na tloušťku 2-3 mm. Nakrájíme pásky asi 2 cm široké a každou klobásu zavineme do pásku těsta jako trubičku. Krok 2: Dáme na plech s pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme v troubě na 150-180 °C dorůžova. Podáváme se zeleninou, hořčicí, kečupem, tatarkou. Lze podávat teplé i studené.

Zveřejněno 25. 3. 2008

Poznámka autora Jitka a Vlastik

Bavorské klobásy můžeme klidně nahradit párky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bavorské klobásy v listovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l4l

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bavorské klobásy v listovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l4l

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Jitko a Vlastiku,děkuji za príma tip s bavorskou klobáskou:yes::-p:-K
Dělávám tak párky,ale ta klobáska je také velice chutná:-pZapekla jsem klobásku i párky a bylo to fajn:yes:Těsto si"vyrábím"doma podle potřeby:-)Přidávám +4,fotky a poděkování:-):-K

Tohle je mnamka, rada delam z listoveho testa, ktere se vlastne neda zkazit :-8

Tématické fráze:
klobásy recepty, klobásy, recepty na klobasy, parecky v listovém teste, grilovaci klobasy, bavorské klobásky, bavorské parecky, recept na klobásy, zelí v listovém těstě, recepty z klobásy, parek v testicku, bavorské párky, párky v těstíčku, párky v listovém těstě, kuřeci maso v listovem testičku, grilovací klobása recept, recept klobasy, klobásky v těstičku, srnčí klobásky, klobásy recept

Suroviny:
klobása bavorská, těsto listové, vejce

Přidat fotografie receptu