Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 416 kJ / 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,00 g |
Tuky | 9,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 156 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lasagne s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXog
Moje poznámka
Lasagne s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXog
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 10 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 14 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 15 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 6 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 7 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 7 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 10 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 11 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 12 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 12 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 15 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 16 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 16 hodinami
Tématické fráze:
lassange,
lasagne z vepřového masa,
lazaně s vepřovým masem,
lasagne recept,
lasane s veprovym masem,
recept na lasagne,
lassange recepty,
lasane s veproveho masa,
jamie oliver lasagne,
lasagne z veproveho,
lasagne jamie oliver,
lassa,
jemie oliver recepty,
recept lasagne jamie oliver,
lasagne s z vepřového masa,
lasagně s z vepřového masa .,
lasagne s vepřového masa,
lassange s mletym masem,
jamie oliver recepty lasaně,
veprove maso lazane
Suroviny:
maso vepřové,
těstoviny lasagne,
rajče,
olej,
máslo,
mouka hladká,
mléko
Komentáře (8)